magazines

10 év
2000+ műtét
5 millió hajszál

Hajbeültetés világszínvonalon

  • Extra magas kinövési arány
  • Donorterület kímélő technika
  • A legkorszerűbb technológiák
  • PRP kezelés műtétkor
  • Őssejtes hajkezelés
  • Automata graftszámolás

Hajbeültetés

A hajbeültetés a follikuláris egységeknek (graftok) az ún. donor területről (halánték-, ill. tarkótájék) való eltávolítását, majd a ritkuló és kopaszodó területekre való visszaültetését jelenti. A donorterületről származó haj ellenálló a DHT hormon okozta hajhullásnak, genetikailag arra programozott, hogy élete végéig növekedjen.

Célunk, hogy eredményeink meghaladják elvárásait és ezért mindent elkövetünk. Az Ön elégedettsége az első számú szempont. Biztos lehet abban, hogy klinikánkon kizárólag olyan szakemberek fognak együtt dolgozni Önnel hajproblémájának megoldásán, akik nem sablonmegoldásokban gondolkodnak, nem egy szolgáltatást próbálnak eladni, hanem az Ön esetét egyedileg, alapos szakmai megfontolás és szempontok alapján kezelik.

Klinikánkon keresztül pácienseink számára hozzáférést biztosítunk olyan exkluzív terápiákhoz és műtéti technikákhoz, melyek világviszonylatban is forradalmian újnak számítanak. A már jól ismert PRP-terápiát beépítettük a műtéti protokollba, mivel előnyei megkérdőjelezhetetlenek a műtétet követő gyógyulási szakasz lerövidülésében.

Klinikánk páciensei számára elérhetővé tette a legújabb kutatásokon alapuló Lipogems és Rigenera HBW regeneratív terápiákat, amik világújdonságnak és forradalminak számítanak a kopaszodás kezelésében és a folyamat blokkolásában.

A fejlett technológiánknak, a sokéves tapasztalatunknak, a magas szakmai színvonalnak köszönhetően a hajhullás problémákra egyedülálló kezelési, műtéti lehetőséget és nem csoda megoldásokat kínálunk.

Lisztes Krisztián hajbeültetés
rigenera
lipogems
Harsányi Gergely hajbeültetés
[elementor-template id="97"]
Scroll to Top