A KLINIKA

A HairHungary hajbeültetés klinika dokumentáltan elsőként végzett szálankénti hajbeültetést egész Magyarországon. Európában is egyedülállóan felszerelt hajplasztikai műtőnk segíti orvosainkat és Önt, a legszebb eredmény elérése érdekében.

Munkatársaink már a találkozás első pillanatától kezdve bármiben szívesen nyújtanak segítséget. A konzultációkat klinikánkon kizárólag szakorvosok végzik, így nyugodtan felteheti kérdéseit! Miután bizalmat szentel nekünk, és meglátogatja hajbeültetés klinikánkat, biztos lehet abban, hogy minden esztétikai és orvosi szempontból lényeges tényezőt felmérünk, hogy megalapozott döntés nyomán az Ön bőrének legmegfelelőbb, legkevesebb terheléssel és egyben a legszebb eredménnyel járó beavatkozás-típust végezzük el.

Jelenleg Európában elérhető legmodernebb FUE technika finomított, és az Egyesült Államokban szabadalmaztatott SafeSystem hajbeültetési eljárását alkalmazzuk plasztikai sebészeink, hajspecialistáink segítségével.

Európában is egyedülálló műtéti logisztikánknak és eszközeinknek köszönhetően a hajbeültetés műtétek időtartamát más klinikákhoz képest lényegesen csökkenteni tudtuk, miközben az egy napra eső átültethető hajszálszámban a maximumra törekszünk.

Speciális regeneráló folyadékunknak köszönhetően a bőrből eltávolított hajszálakat a műtét ideje alatt is a legoptimálisabb környezetben tároljuk, így a beültetett haj hamarabb kel életre, indul növekedésnek.

Klinikánkon a kopaszodás további mértékét is felmérjük, és teljes körűen tájékoztatjuk, hogy nyugodtan, családias légkörben vághasson bele új hajkoronája visszaszerzésébe, melyben ÖN minden esetben a középpontban áll.

MINDEBBŐL ÖN MIT VESZ ÉSZRE?

Természetesen gondoskodunk az Ön tökéletes kényelméről is! A beavatkozás során zenét hallgathat, filmet nézhet, vagy WiFi hálózatunk segítségével interneten intézheti napi feladatait! Az egész eljárás helyi érzéstelenítés alkalmazásával megy végbe, ennek köszönhetően a páciens nem, vagy csak érzetszerűen tapasztalja meg, hogy a hajátültetés már elkezdődött.

Követheti hajszálai sorsát, aktív résztvevője is lehet a beavatkozásnak. Láthatja, akár meg is számolhatja a kiemelt és behelyezett graftokat miközben minden részletre kiterjedő felvilágosítást kap műtőszemélyzetünktől.

A Klinika