A páciensek és a dolgozók egészsége

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra a HairHungary klinikán!

A HairHungary Klinikán mindent megteszünk azért, hogy mind a pácienseink, mind pedig a munkatársaink védelmében teljeskörű biztonságot és higiéniai feltételeket biztosítunk. Ehhez folyamatosan és naprakészen követjük a nemzetközi és hazai egészségügyi törvényeket, szigorúan betartva a szabályozásokat. Nem csupán a biztonság, hanem a nyugalom maximális elérése érdekében is.

hair-aesthetic

A mostanra kialakult helyzetben nem csoda, ha az emberek félnek, és joggal várják el, hogy megkapják a megfelelő tájékoztatást és persze tanúi lehessenek azon óvintézkedések betartásának, melyek mindenki érdekét szolgálják. Az éremnek azonban mindig két oldala van, így magánemberként is fontos, hogy betartsuk az előírásokat.

Segítségül összeszedtük a WHO által közölt legfontosabb, idevágó információit:

  • „Mossunk kezet gyakran szappannal és a vízzel, legalább 20 másodpercig. Ha nincs szappan és víz, használjunk legalább 60%-os alkoholtartalmú alkoholos kézfertőtlenítőt!
  • Ne érintsük meg a szemeinket, az orrunkat és a szánkat!
  • Kerüljük a betegekkel a közeli érintkezést!
  • Tüsszentsünk vagy köhögjünk a ruhánk ujjába, vagy használjunk papírzsebkendőt. A papírzsebkendőt azonnal dobjuk zárt szemeteskosárba, majd mossunk kezet!
  • A felületeket rendszeresen tisztítsuk át fertőtlenítővel! Például: mindig tisztítsuk meg a konyhai munkalapot és az íróasztalt!”

Amennyiben nem érezzük jól magunkat, esetleg lázunk van, vagy köhögünk, akkor mindenképp kerüljük a társaságot.

Maradjunk otthon, amennyiben szükséges hívjuk fel háziorvosunkat és viseljünk minél alacsonyabb pórusméretű maszkot (a koronavírusok családjába tartozó COVID-19 nevű variáns extrém kis méretű)! Az esetlegesen korábban foglalt időpont, vagy kezelés megvár! Mindemellett minden egészségügyi időpontunkra – ahogy azt a Klinika is kéri – egyedül, kísérő nélkül érkezzünk, hiszen ez is csökkenti a kockázatot.

De nézzük akkor meg, pontosan milyen óvintézkedésekkel találkozhatunk a HairHungary Klinikán. Először is, a Klinika továbbra is betartja a már eleve érvényben lévő népegészségügyi higiéniás protokoll szabályait. De emellett minden páciens számára kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít érkezéskor, és a bejárati ajtó, valamint a váró fertőtlenítése is folyamatos. Ugyanez igaz a Klinika egész területére, különös figyelmet szentelve a munkafelületekre. A fertőtlenítés minden esetben baktérium- és vírusölő szerekkel történik, majd zárás után teljes nagyfertőtlenítés veszi kezdetét minden nap. A kezelőink, illetve minden klinikánkon használatos textília egyedülálló ezüst-kolloid tartalmú vírusölő felületbevonatot kaptak, mely hosszú távon jelent erős pajzsot a kórokozók ellen.

A kezelésekhez alkalmazott eszközök legnagyobb része egyszer használatos. Ezen felül a Klinika összes dolgozója a megfelelő védőfelszerelésben látja el a pácienseket, ezzel is biztosítva a fertőzések elkerülését.

Használja racionálisan a lehetőséget és jelentkezzen online konzultációra!

Érthető ha esetleg a szigorú szabályok betartása és egyéb óvintézkedések mellett sem gondoljuk úgy, hogy ebben az időszakban szeretnénk személyesen a Klinikán megjelenni és annak szolgáltatásait igénybe venni. Éppen ezért a HairHungary Klinika lehetőséget ad online konzultáció lebonyolítására, a Skype program segítségével. Ez amellett, hogy a kényelmünket, biztonságunkat és a nyugalmunkat erősíti, tökéletesen elegendő egy előzetes felméréshez, valamint ugyanúgy kaphatunk tanácsokat, javaslatokat egy későbbi beavatkozással kapcsolatban.

skype-konzultáció

Az online konzultációra minden héten van alkalmunk, amennyiben telefonon vagy emailben jelezzük, hogy szeretnénk erre időpontot kérni. Ráadásul ez a lehetőség abban az esetben is rendelkezésünkre áll, amennyiben a jelenleginél szigorúbb szabályokat és korlátozásokat vezetnek majd be, és esetlegesen a Klinika humán egészségügyi szolgáltatásait szüneteltetni kell. Utóbbi eshetőség miatt egyébként is javasolt a tervezett beavatkozásunkat nyár végére ütemezni. Mivel beláthatatlan a jelenlegi helyzet kimenetele, így a Klinika természetesen – amennyire csak lehetséges – rugalmasan fog kezelni minden időpontot.

A fent leírt lépések mindegyike a zökkenőmentes együttműködést, valamint a pácienseink és dolgozóink védelmét egyaránt szolgálják. Mindehhez azonban valóban elengedhetetlen, hogy mi is betartsuk a szabályokat és kéréseket, vigyázzunk magunkra és egymásra is!

hajbeültetés

Kérjen visszahívást űrlapunk segítségével!

Scroll to Top