A parókás focista

Cargill-nak egyébként dús – csak éppen rövid – frizurája van, és tényleg nem szorulna rá, hogy parókát hordjon. Valószínűleg azért tette ezt mégis, mert nem akarja megvárni, míg megnő hosszú lokniba a haja. A kényes „balesetről” videó is készült, melyet már több helyen meg lehet találni az interneten.

Vele ellentétben sok sportoló szenved hajhullásban, kopaszodásban, és ez nem véletlen, mivel a hajhagymákra ilyen módon ható tesztoszteron fontos szerepet játszik az energia-háztartásban és a koncentrációban is, mely tulajdonságok egy sportember számára elengedhetetlenek.

Paróka helyett azonban jobb megoldáshoz kellene fordulniuk a kopaszodó focistáknak, hogy nehogy úgy járjanak, mint fent említett társuk. Már rengeteg sportolónak segített ilyen esetekben a hajátültetés, melynek során a saját tarkótáji hajzatból ültetnek át a kopasz területekre hajszálakat. Ezek, mint ahogyan régi helyükön sem tették, innen sem fognak már kihullani.

Világszerte egyre több sportember választja ezt a megoldást, mint például Wayne Rooney, vagy a már edzőként jeleskedő Jürgen Klopp. Nálunk, a HairHungary Klinikán is számtalan sportjelesség fordult már meg, mint például a jégkorongbajnok Szuper Levente, vagy a vízilabdázó Varga Dániel, akik teljes megelégedettséggel távoztak a műtőből.

Ha kopaszodási problémával küzdünk tehát, érdemes minél előbb szakértőhöz fordulnunk, hogy megtudjuk, mi áll a háttérben, és milyen megoldások jöhetnek szóba. Amennyiben öröklött kopaszodásról van szó, úgy a fent említett hajátültetés ad biztos és végleges segítséget, és ennél a választásnál azt is kizárhatjuk, hogy a paróka a legrosszabb helyzetekben döntsön úgy, lerepül a fejünkről.

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top