Amerikai módszer német precizitás a hajátültetések során

Az úgynevezett SafeSystem eljárást a klinika hajbeültetési specialistái az amerikai HSC Colorado klinika innovációs partnereként sajátították el, mellyel erősebb potensebb, valamint 10-15%-kal nagyobb arányú beültetett hajnövekedést érhetnek el. Legutóbb a német PureHair testvérklinika tett látogatást hazánkban, ahol a magyar szakemberekkel együtt a műtétek folyamatát tudták felgyorsítani, valamint a hajbeültetéshez kifejlesztett új eszközöket is tesztelték.

A SafeSystem, gyakorta FUE2-ként emlegetett hajátültetési eljárás során a donor területen lévő hajszálak kiemelése speciális tompa végű gépi eszközzel történik, nem úgy mint a hagyományos FUE módszer esetében, ahol egy körkést használnak. Dr. Christian Schmitz a PureHair klinika vezető szakorvosa, valamint Dr. Afshin Fatemi, Németországban a műtétek logisztikai és gyakorlati menetébe korábban már lefektették a németekre jellemző precizitást és minőségi követelményeket. A magyar klinikán megtartott szakmai konzultáció és az azt követő műtét során a munkafolyamatok további tökéletesítésével az orvosok gyorsabban tudták végezni a hajbeültetést, miközben az átültetett hajszálmennyiségen is javítani tudtak.

Az impozáns környezetben lévő budai magánklinikán a hajbeültetési eljárások mellett esztétikai és plasztikai beavatkozásokat is végeznek, így a német kollégáknak Dr. Vancsó Péter vezető főorvos is tudott újdonsággal szolgálni. A klinika az arcplasztika területén szerzett tapasztalatait, innovációs terveit ismertette, valamint a forradalmi új, úgynevezett finomszálas arcfiatalítást mutatta be a gyakorlatban.

A eszmecserék és műtétek után nap végén lazításként pálinka formájában egy Hungarikumot, míg szórakozásként a Drift autósportot is megismerhették a német kollégák. Mindkettő hatalmas sikert aratott, így a szakmai fejlődés mellett tovább erősödött a triumvirátus jelszava, azaz: amerikai módszer, német precizitás, a magyar haj és esztétikai klinikán.

HairHungary – Hajbeültetés, hajátültetés

EstheticHungary – Esztétikai és szépészeti eljárások

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top