Blogok a hajbeültetésről

A HairHungary Klinka már rengeteg kopaszodónak adta vissza a régi külsőt azzal, hogy nem kell többé magasodó homlokvonallal és egyre gyérebb frizurával szemezniük a tükörben. Az öröklött kopaszodásra egyetlen gyógyírt jelentő eljárás ezzel együtt az önbizalmat is visszahozza, és eredménye végleges. Ennek ellenére nem meglepő, hogy még mindig nagyon sokan félnek vagy ódzkodnak a beavatkozástól.

Mint minden műtéti eljárás előtt, természetes, hogy kétségek és kérdések vannak bennünk a hajátültetés előtt is. Sokan először inkább megpróbálnak beletörődni a kopaszságba, minthogy belevágjanak, de aki eldöntötte már, hogy a tűk alá fekszik, abban is felmerülhet kétely vagy aggodalom.

Éppen ezért nagyon ajánlatos ilyenkor körbenézni kicsit a neten, és tanulmányozni mások történeteit. Válaszokat kaphatunk akár olyan kérdésekre is, melyek nem is jutottak eddig eszünkbe, és ami mindennél fontosabb, láthatjuk az eredményeket. És mi lehet annál nagyobb nyugtatás és bizonyíték, minthogy mindenki elégedett, aki eddig átesett ezen a beavatkozáson?

Olvashatunk az eljárás előtti időszak érzelmeiről, megtudhatjuk, milyen lehet átélni magát a hajátültetést, és képeket láthatunk a már több hónapos eredményekről is. Ez egyfajta támaszt jelenthet, és persze sokkal könnyebb lesz a döntés, hogy mit válasszunk. Az elfogadhatatlan kopaszságot, vagy az addig megszokott, régi külsőt?

A HairHungary által összeállított oldalon korábbi, és aktívan blogoló páciensek véleményeit, részletes leírásait olvashatjuk, melyek mindegyike illusztrálva van fotókkal. Szemezgessen az irományok közül, hogy segítségére legyenek a döntésben, vagy éppen a felkészülésben!

> Hajbeültetés Blogok

> Hajbeültetés referenciák

HairHungary Klinika – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Scroll to Top