Chris Lawyer PRP terápián járt

A magyar DJ elmondása szerint a terápia kiválasztásában a legfontosabb szerepet az játszotta, hogy a javulás a lehető legtermészetesebb módon legyen elérhető. Így döntött aztán a PRP – más néven Drakula-terápiaként is ismert – kezelés mellett.

„A HairHungary-vel egy ismerősömmel folytatott beszélgetés során találkoztam. Ekkor került szóba maga a PRP terápia is, amely eljárással még korábban ismerkedtem meg, és már rég fontolgattam az elvégzését.”- nyilatkozta a zenész.

A sajátvér terápia lényege, hogy a koncentrált, saját vérsavót juttatják vissza a fejbőrbe. Ennek hatásaként a meglévő, elvékonyodott hajszálak megerősödnek, illetve legtöbbször megáll az aktív hajhullás is. Emellett szintén megoldja az esetleges zsírosodás és korpásodás problémáját.

Ez a hajterápia tehát egy átfogó segítséget jelent több, hajzatunkat érintő gondunkra is. Lehet alkalmazni külön kezelésként, ahogy azt Chris Lawyer is tette, illetve sokaknál ad nagy segítséget a hajbeültetést követően, kiegészítő kezelésként.

Magáról az eljárásról, illetve annak menetéről a híres DJ így beszélt:

„Egy előzetes konzultációt követően kitűztük a kezelés időpontját, amit már rendkívül vártam. Az eljárás professzionális keretek között zajlott, és rendkívül rövid időt vett igénybe, mindössze egy órát. A folyamat, amellett, hogy gyorsan zajlott, nem is volt túl fájdalmas, és a tűszúrások helyét sem éreztem már pár nap után.”

A kezelés tehát nem vesz el sok időt, nem jár nagy fájdalmakkal, illetve kellemetlenségekkel, csupán a hajzatot segíti, hogy erősebb és egészségesebb lehessen. A zenész az eljárást követően azt is megemlítette, hogy azért tartott egy kicsit a kezeléstől, mert úgy gondolta, hasonló lesz, mint egy tetoválás, amivel kapcsolatban negatív élménye volt korábbról. Végül meglepődött, hogy a kettő egyáltalán nem volt összehasonlítható, és a terápia könnyen elviselhető volt.

A frizuránk egyik központi eleme kinézetünknek, így egyáltalán nem mindegy, hogy mit teszünk meg annak érdekében, hogy jól mutasson. És nem csak azok számára elengedhetetlen ez, akik nagy közönséggel rendelkeznek, hanem bizony mindenkinél oda kell figyelni erre, ha jól akarjuk érezni magunkat saját bőrünkben, illetve frizuránkban.

> A Prp terápiáról bővebben

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Scroll to Top