Divat-e még a szemöldöktetoválás?

A baj ezzel csak az volt, hogy mint minden ágazatban, a divat bizony változásnak indult, és pár év alatt már teljesen más arcát mutatta. Aki azonban teljesen elmerült az előző stíluskorszakban, annak sajnos már nem volt visszaút. A szemöldök túlszedésével ugyanis már nem lehetett mit kezdeni, illetve a maradandó tetoválás is csak profi kezek számára vált javíthatóvá.

Mivel a régebbi korszakban a satírozó technika volt elfogadott, nagyon természetellenes és egysíkú eredményt kaptak azok, akik a szemöldöktetoválást választották. Mára már – mivel minden téren a természetesség hódít most – ez a technika is változott, hiszen bevezették a szálankénti tetoválást, mely mindenképpen szebb végeredményt biztosít.

Azonban annak ellenére, hogy a mai szemöldöktetoválások tényleg sokkal kidolgozottabbak, mint a régebbi korszakok művei, mégis sok-sok hátránnyal kell számolnunk. Egyrészt rengeteg kockázattal jár, legyen szó súlyosabb sebekről, hosszan tartó gyógyulásról, allergiás reakciókról vagy éppen olyan bőrhibákról, melyekre nem is szabadna tetoválni.

A tartósságot tekintve a manapság alkalmazott, szálazásos módszer – ami azért valljuk be, mérföldkövekkel esztétikusabban néz ki, mint a satírozás – sokkal rövidebb ideig marad meg, körülbelül másfél évente újra fel kell látogatnunk sminktetoválónkat. Ahhoz viszont túl hosszú ez az idő, hogy egy elrontott szemöldökkel éljünk együtt, tehát ez az egyik legnagyobb hátránya a tetoválásnak. Ilyen esetekben a lézeres eltávolítás az egyetlen esélyünk arra, hogy kijavítsuk a csorbát, ami természetesen újabb beavatkozást jelent bőrünknek, és nem utolsó sorban újabb költségeket nekünk.

Napjainkban egyébként már a szálas típusú szemöldöktetoválás sem számít divatosnak, hiszen a dús, természetes és saját szemöldökszőrzet vette át a hatalmat abból a szempontból, hogy mi számít szépnek. De mit tegyenek azok, akik a múlt árnyékát hordozva magukon, túlságosan kiszedett vagy éppen félretetovált szemöldökkel kénytelenek élni?

Van megoldás! A szemöldök beültetés egy olyan precíziós, kiforrott technológiára épülő módszer, mely garantálja, hogy újra szép, vastagabb és természetes szemöldökünk lehessen. Utóbbihoz egyenes út vezet a beavatkozás alkalmazásával, hiszen saját szőrszálakkal egészítik ki gyér szőrzetünket.

Míg előző írásunkban a szemöldökszedés veszélyeit taglaltuk, következő cikkünkben részletesen fogunk foglalkozni az eljárással, annak folyamatával, tartósságával és eredményével.

Addig is látogassanak el honlapunkra, és ismerjék meg jobban a HairHungary Klinikát:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Scroll to Top