DJ Andrewboy – Elég volt a sapkából?

Andrewboy a kitűzött cél érdekében az Európai sikereket is elért hazai HairHungary klinikát választotta, ahol már több éve alkalmazzák az Egyesült Államokban szabadalmaztatott SafeSystem-FUE hajátültetési módszert. Rengeteg híresség fordult már meg a klinikán, legutóbb például a népszerű, korábbi labdarugó Nyilasi Tibor szerezte vissza régi frizuráját, ami a sok bólintós góltól kopott meg homlokán.

Évekkel ezelőtt átestél már egy hajbeültetésen, nem túl nagy sikerrel. Miért döntöttél úgy, hogy újra belevágsz?

Elsőként el kell, hogy áruljam, már 20 évvel ezelőtt lettem a sapka szerelmese. Az időtáj még nagyon dús, a fodrászok szerint szép hajam volt. Először a tánc miatt szereztem be a baseball sapkát, mert hosszú hajam volt, ami nagyon zavart az akrobatikus break táncnál. Idővel az új kiegészítő a “névjegyemmé” vált. A dj fellépéseknél is használok sapkát. Annyira megkedveltem, hogy levágattam a hajamat nullás géppel, és ezután csak ebben jártam. Adott egy egyedi stílust nekem, amit az emberek megszoktak. Szinte mindenhol így jelentem meg. annyira megszoktam a sapka viselését, hogy reggel a különféle tisztálkodások után már vettem is fel a fejvédőt 🙂

Amiért felkerestem a klinikát annak az az oka, hogy az elmúlt években elkezdett ritkulni a hajam és ennek nem igazán örültem. Szeretek adni a külsőmre, nem szeretnék kopasz foltokat a fejemen évek múlva. Mivel állandóan borotválva van a fejem, így nem látszik a férfias korona ritkulása, de ha megnöveszteném, akkor lehet, hogy sikítanék 🙂 Így elkezdtem gondolkozni egy hajbeültetésen, és miért ne tenném meg, ha van rá lehetőségem? Már abban a világban élünk, hogy a nők után a férfiak is felkeresik a különféle plasztika sebészeteket, hiszen nekünk, férfiaknak is fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Sőt mivel én a szórakoztató iparban dolgozom, ezért nekem különösen fontos, hogy lelkileg, szellemileg, testileg is legjobb formámat hozzam. Tehát ha egyszer úgy hozza a sors, akár kés alá is fekszem más plasztikai műtétekre is. Szeretnék minél tovább a szerelmemnek élni, azaz a zenélésnek, és akár 50-60 évesen is zenélni. De majd ezt a természet eldönti, hogy meddig bírom.

Ahogy öregszik az ember, úgy változik az énképe, gondolkodása, mentalitása. Törekszem a nemzetközi sikerekre, és úgy gondolom, hogy a tehetségem és a hozzáállásom megvan ahhoz, hogy ezeket a célokat el is érjem. Ha viszont ez megtörténik, már nem lesz fontos az image kellékem, hiszen külföldön még nem tudatosult az emberekben a sapkás dj arcképem.

Most miért pont a HairHungary klinikát választottad? Mit mondtak az orvosok?

Nem fogok mellébeszélni! 2 évvel ezelőtt a neten találtam egy magukat vérprofinak híresztelő céget. Felkerestem őket, megbeszéltük, hogy ingyen megcsinálják a hajamat cserébe reklámozzam őket, hiszen nekik ez jó referencia lesz. Mondanom sem kell, hogy ez azért nem ment ilyen könnyen. Már az első műtét időpontja is folyamatosan csúszott, soha nem értem el őket. Majd amikor megírtam nekik, hogy hagyjuk ezt az egészet, akkor elnézést kértek, hogy sajnálják, de nagyon sok ügyfelük van bla bla bla…

Majd nagy nehezen mégis összejött az első műtét. A műtét után kezdődött ismét élőről az egész folyamat. Soha nem értem el őket, pedig segíteni akartam nekik különféle reklámokban, de semmi választ nem kaptam. Bementem a klinikára, hogy hátha elkapom a vezetőt, hogy rendbe tegyük a dolgokat, de nem találtam bent. Kérdeztem az alkalmazottaktól, hogy mi lehet az oka, hogy hónapokig nem érem el a vezetőséget, pedig megállapodásunk van, és szeretnék segíteni nekik különféle reklámozási lehetőségekben. Erre az a választ kaptam, hogy mindenkivel ezt csinálják, pedig én még a klinikának intéztem több ügyfelet is, de ugyanúgy nekik sem vették fel a telefont. Ennyi negatív dolog és évek várakozása után elszakadt nálam a cérna. Felmentem a netre és beírtam a Google-ba, hogy hajbeültetés.

A megérzéseimre hagyatkoztam. A Hairhungary volt az első akiket felhívtam, és bevallom nagyon megleptek, mert a rövid bemutatkozóm után, pár nappal már a helyszínen beszéltük a műtétem esetleges időpontját. Ezúton is köszönöm a klinika kedvességét!

Mikor lesz a műtét és várhatóan mikor láthatjuk az eredményt?

Ezen a héten megyek a klinikára, egészen pontosan szombat reggel 8 órára, és este 8 ig várhatóan ott leszek.. Majd vasárnap reggel ugyanezt ismételjük elölről. Sok időnek tűnik, de annyira azért nem vészes. Legalább lesz időm meditálni, olvasni, zenét írni, amíg a fejemen ügyködnek 🙂 Eredmény pedig a műtéttől következő 8-12 hónapban lesz, amikor újra nőnek a beültetett hajszálak.

A hajbeültetés mára már egy kifinomult szinte fájdalommentes mikrosebészeti eljárás, ezzel a tudattal bátrabban készülsz a műtétre?

Még szép! Sokat számít ez, szívesebben megy az ember egy műtétre úgy, hogy tudja nem lesz fájdalma.

Eddig milyen véleménnyel vagy a klinikáról?

Már az első találkozásnál szimpatikusak voltak, és a klinika is nagyon jól néz ki. Látszott, hogy nem egy amatőr csapatról van szó. De ami a legjobban tetszett, hogy az összes alkalmazott nagyon aranyos, segítőkész volt. Éreztem, hogy bízhatok bennük és azt hiszem ez a legfontosabb!

Hol láthatnak és hallhatnak legközelebb a rajongóid?

Hétvégén a budapesti Up klubban zenélek, onnan meg megyek a klinikára. Reszkessetek! 😀 😀 Utána egy hetet kihagyok a műtét miatt, és csak március elején kezdem a vidéki fellépéseket. Gőzerővel dolgozok több zenei produkción is, melyek remélhetőleg nagy sikereket fognak elérni a rádiókban, és a hazai klubokban. Emellett készülőben van három új videoklip is, és májusban jelenik meg a 6. hivatalos mixalbum “Andrewboy Friends” néven. Szeretem a hivatásomat, napi 12 órát dolgozok a sikereimért, és hiszem azt, hogy bármit elérhetek, ha keményen dolgozok meg érte! És engem ez nagyon motivál..

Köszönöm, Andrew

Bővebben a HairHungary klinikáról:
www.hairhungary.hu

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top