Drift és Gymkhana autósport – Kiemelt támogatók lettünk!

Mint minden évben idén is megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb Autó Motor és Tuning Showja a budapesti Hungexpo területén március 22-24 között. A rendezvény egyik legjobban várt programja egyértelműen a Gymkhana Országos Bajnokság nyitó futama, amely első alkalommal debütál zárt térben, azaz időjárástól függetlenül élvezhetik a nézők a lélegzetelállító vezetéstechnikai bemutatókat.

A HairHungary klinika a Drifted.hu kiállítói standján egyedi ajánlattal várja azokat a rajongókat, akik a hajhullás, kopaszodás problémájukra megoldást keresnek. Legyen szó a biztos megoldást nyújtó fájdalommentes hajátültetésről, vagy egyéb kezelési módszerekről, minden szolgáltatásból 20% árengedményt biztosítunk. Kiemelt ajánlatunk igénybevételére csupán egy brussúrát kell kérni a csinos hossteszektől, melyen a kedvezményes szelvény található.

A Drifted.hu szervezői az idei évben több nagyszabású rendezvénnyel jelentkeznek, saját önálló sorozatukban, így klinikánk egyedi kedvezményeivel és valódi értékeket képviselő partnereivel, pácienseivel is találkozhatunk a rendezvényeken.

További információ az AMTS rendezvényről: www.amts.hu
Drifted.huwww.drifted.hu

Scroll to Top