A nagy nap

A hajbeültetés után kórházi éjszakai benntartózkodásra, megfigyelésre nincs szükség. A nagy távolságról, külföldről érkező páciensek számára két napos műtét esetén az első nap végeztével a klinika biztosítja a szállást, amennyiben szükséges. A beavatkozás napja mindig előzetesen egyeztetett időpont alapján történik.

Hajbeültetés, hajátültetés műtét napja

Érkezés: reggel 7.30 óra.

Műtét kezdete: 8.00 óra

Ebéd: 12.30

A hajátültetés második szakasza: 13:00

A klinika elhagyása: 14.00-18:00


Elfoglalhatja kényelmes, igényesen berendezett saját szobáját, melybe akár otthonról hozott apróbb személyes tárgyait is behozhatja a harmonikusabb környezet elérésért. Munkatársaink készséggel állnak majd mindenben rendelkezésére.

Elhozhatja magával kedvenc könyvét, zenéjét, filmjét, használhatja saját számítógépét, játékkonzolját. Biztosítjuk a szükséges kiegészítő berendezéseket, internetkapcsolatot és házimozit. Klinikánk ingyenes wifi elérésével internetezhet, vagy a led tv készülékeink igénybevételével tartalmakat, filmeket jeleníthet meg. A klinikán található tv készülékeink mindegyike rendelkezik smart szolgáltatásokkal, wifi eléréssel és internet kapcsolattal.

Hair Aesthetic Clinic Hairhungary hajbeültetés klinika

Munkatársaink már várni fogják, és a hajátültetés előtt még egy utolsó körültekintő vizsgálatot végeznek.

A hajátültetés során olvashat, filmet nézhet, telefonálhat vagy intézheti ügyeit, eközben orvosaink zavartalanul teszik a dolgukat. Az eljárás több szakaszban történik. Közöttük lehetősége lesz pihenni, étkezni, sétálni. Vendégeinknek teljes ellátást biztosítunk!

Számunkra rendkívül fontos, hogy a páciens a beavatkozást ne traumaként élje meg, hanem egy kellemes emlékként a kívánt cél eléréséhez vezető úton.

Hajbeültetés és a jövő

A hajbeültetést követően önnek csak annyi dolga van, hogy a kapott orvosi utasításokat követve várja, az új hajszálak kinövését és megújult, tökéletesebb hajjal, külsővel élhesse tovább a megszokott életét vagy akár a megerősödött önbizalmának köszönhetően új élmények és lehetőségek kapujába érkezzen.