Előtte-utána képek

Nagyításhoz kattintson a képre!

Eredményeink
Eredményeink
Eredményeink
Eredményeink

HARSÁNYI GERGELY HAJBEÜLTETÉSE 12000 HAJSZÁL

“Nagyjából 3 éve még nem igazán voltam tisztában, hogy hogyan is működik a hajbeültetés, csupán csak azzal, hogy a tükörben megpillantva a magas homlokomat, nekem is érdemes lenne elgondolkodnom rajta.:) Két hajbeültetésen vagyok túl és visszanézve a korábbi fotókat, egyszerűen hihetetlen látni, hogy a 2012-es londoni nyári olimpián már mennyire nem volt hajam… Most pedig jó érzés, hogy újra zselézhetem, és nem csak egyféle fazont vághat a fodrászom, no és persze a kislányom elől is meghúzhatja már a hajam 🙂 és még sorolhatnám a pozitív hozományait… Egyszerűen hihetetlen az átváltozásom!”
Eredményeink

HAJBEÜLTETÉS A FRONT VONALON 5400 HAJSZÁL

“26 éves koromra eljutottam addig, hogy elkezdtem olvasgatni és érdeklődni a hajbeültetések iránt és eldöntöttem, hogy egyszer biztos megcsináltatom. Próbálgattam közben persze különböző samponokat, olajakat illetve minoxidilt is, semmi nem tűnt igazán hatásosnak, így egyre biztosabbá vált a hajátültetés ötlete.

Büszkén kijelenthetem, hogy nem bántam meg a hajbeültetést, megérte az árát és nagyon köszönök mindent a Hairhungary-nek! Sokkal magabiztosabb lettem, ha bárki elolvassa a blogomat és gondolkozik egy hasonló műtéten, csak ajánlani tudom.”

Eredményeink

HAJBEÜLTETÉS A FRONT VONALON + MID-SCALP SŰRÍTÉS 5800 HAJSZÁL

“A hajam ritkulása már 18 éves koromban elkezdődött, ami abban az időben még nem volt szemmel látható, ezért nem is foglalkoztatott a dolog. 25 évesen jutott el a ”kopaszodásom” arra a pontra, amikor már napi szinten küzdöttem a problémával. Az sem elhanyagolandó tény, hogy régen dús volt a hajam és hosszabbra volt hagyva, amit kopaszodva sajnos nem tehettem meg. Itt is igazolódik a jól ismert igazság, hogy az a lényeg, amit te gondolsz és nem az, amit mások. Magam miatt szerettem volna változtatni a hajam sűrűségén, mert nekem nem tetszett, amilyen állapotában volt.

A 12 hónap után kialakult végeredménnyel maximálisan elégedett vagyok. Úgy érzem, hogy tavaly a lehető legjobb döntést hoztam azzal, hogy a HairHungary klinika csapatát választottam. Életemnek egy nagyon érdekes szakasza volt ez az elmúlt 1 év. Tele izgalommal, várakozással és napról-napra növekvő hittel abban, hogy végre nem lesz bennem gátlás, amikor a szemeim a homlokomtól felfelé vizsgálódnak a tükörben. Valóban hónapról-hónapra, napról-napra észrevehető volt a hajam sűrűsödése, ami folyamatos pozitív impulzussal látott el a mindennapokban. (Főként, ha valakit ez olyan mértékben zavart, mint engem annak idején.) A végeredménynek nem csak fizikai, esztétikai eredményei vannak, de az önbizalmam is visszaállt az optimális állapotába. Most már nem is nagyon vizsgálgatom a hajamat, úgymond teljesen természetessé vált, hogy ott van a helyén. 🙂 “

Eredményeink

HAJBEÜLTETÉS A FRONT VONALON 6000 HAJSZÁL

“Másokhoz hasonlóan engem is utolért a férfiak nagy százalékát sújtó probléma, – Istenem, hova lett a dús hajzatom? Igen, 36 éves koromra kopaszodtam, de rendesen! 3 évvel ezelőtt hallottam először a hajbeültetésről. Utána olvastam a metódusnak, az eredményeket böngésztem stb. Rengeteg klinika, (mind magyar, mind nemzetközi) páciens fotóit megnéztem, sok ezret! Elkezdett bennem a remény kis sugara felcsillanni, talán újra lehet hajam? Beletúrhatok? Fésülhetem? A tükör ősi ellenségemmé vált, mondanom sem kell. (de nem törtem össze). Hozzá kell tennem, bennem is megfogalmazódott az a kérdés, hogy vajon tartós lesz-e a beavatkozás, vajon elég dús lesz-e az eredmény?

Elérkeztem a 12. hónaphoz, tehát egy éve volt a hajbeültetésem és nagyon meg vagyok elégedve! Külön köszönetet szeretnék mondani az orvosomnak és a kedves asszisztenseinek, akik újjá varázsolták a hajvonalam. Látható, hogy a fejtetőről készült képen még dúsításra váró terület is van, amit tervezek is, de egyelőre még nem tudom pontosan mikor. Hozzávetőleg további 2-3000 hajszál már egy szuper végeredményt fog adni a fejtetőmnek.”

Eredményeink

HAJBEÜLTETÉS A FRONT VONALON + VERTEX PÓTLÁS 3000 HAJSZÁL

“Körülbelül 20 éves lehettem, amikor szembesültem azzal a ténnyel, hogy kezd ritkulni a hajam. Rengeteg mindent kipróbáltam annak érdekében, hogy a hajhullás folyamatát megállítsam, vagy lassítsam, de semmilyen változást nem vettem észre pozitív irányban. Egyre látványosabb volt a hajveszteség, ami rendkívüli módon zavart is egyben. Kezdtem beletörődni abba, hogy ezen csak a hajbeültetés tud segíteni.

A műtét után egy év elteltével az eredmény önmagáért beszél. A beültetett hajszálak dúsak és teljesen egészségesek, illetve teljesen hozzá igazodtak az eredeti hajszálakhoz, az összhatás kiváló lett! Az egy éves kontrollon is azt állapították meg, hogy tökéletes a végeredmény és pár éven belül nem kell újabb beavatkozáson gondolkodni. Ezúton szeretném megköszönni a közreműködést a klinikának és természetesen Simon Balázs doktor Úrnak, aki mindvégig segítőkész és közvetlen volt mind amellett, hogy nagyszerű munkát végzett!”

Eredményeink

HAJBEÜLTETÉS A VERTEX TERÜLETEN 4200 HAJSZÁL

“Hajritkulásom 16-17 éves koromban a fejem tetején – az ún. Vertex területén – kezdődött. Évek múltán egyre fogyatkozott a hajkoronám, mely egyrészről esztétikai, másrészről kényelmi/egészségügyi szempontból is kellemetlen volt számomra.

9 hónap elteltével saját és természetesen mások véleménye szerint is eredményes volt a műtétem és természetesen ennél csak jobb és sűrűbb lesz még ;)”

Eredményeink

FRONT VONAL KIALAKÍTÁS ÉS SŰRÍTÉS 6400 HAJSZÁL

“Pár éve már, hogy foglalkoztatott a hajritkulásom, és nagyon elkeserített a látvány nap mint nap amikor belenéztem a tükörbe és a hajamat próbáltam frizurává alakítani. A fodrászom mindig nyugtatott, hogy csak vékonyodnak a hajszálaim. Aztán elérkezett az a pillanat, amikor azt mondtam, itt a vége, változtatni szeretnék ezen az állapoton.

A kontrollvizsgálaton készült képek önmagukért beszélnek, 9 hónap elteltével nagyon elégedett vagyok már most az eredménnyel és a végső hatáshoz még 4 hónap hozzájön, hiszen még mindig bújnak elő a kis hajszálak!”

Eredményeink

FRONT VONAL KIALAKÍTÁS ÉS MID-SCALP SŰRÍTÉS 6100 HAJSZÁL

“Vannak az életünkben olyan problémák, amelyek igen nehezen oldódnak meg. Újra és újra megpróbálja megtalálni a megoldást rá az ember, de közben rengeteg kudarc éri, és sokan feladják a küzdelmet mielőtt elérnék a célt. Nem szabad! Nekem az egyik ilyen problémám volt a hajhullás. Egyetemista korom óta fokozatosan ritkult a hajam, és nagyon rossz érzés volt végignézni, hogy lassan egyre ritkább lesz, és egyre több helyen váltja fel az egykor dús hajzatot a csupasz fejbőr. 12 év keserűség után nagy reményekkel mentem el a HairHungary korábbi rendelőjébe konzultációra. A sok kudarc, amit ezidáig elszenvedtem nem tört meg. Az évek során minden felmerülő megoldási lehetőség új reményekkel töltött el. Így volt ez most is.

A rendelő a Citadella közelében volt, gyönyörű környezetben, akárcsak a mostani. Amikor megérkeztem, azonnal leültettek, kávéval kínáltak, egyszóval a magánklinikákon megszokott magas színvonalú fogadtatásban részesítettek. Az eredmény… az pedig önmagáért beszél!”