Európa legelismertebb hajklinikája

Sokan tévesen úgy tudják, hogy a hajátültetés egy fájdalmas, bonyolult plasztikai eljárás. Húsz évvel ezelőtt még valóban az volt, azonban a mai korban már egy tökéletesen kifejlesztett mikrosebészeti eljárás, mely szinte teljesen fájdalommentes. A forradalmi újításokat első sorban az Egyesült Államoknak köszönhetjük, az úgynevezett FUE eljárás során a hajszálakat a természetes – follikuláris egységnek nevezett – 2-5 hajszálat tartalmazó csoportjaiban ültetik át a tarkótájról a hormonális hatásra érzéketlen, tehát soha ki nem hulló hajat. Bár a legtöbb klinika ezt a fajta módszert alkalmazza a hajbeültetés tudománya itt nem állt meg.

Az Egyesült Államokban található HSC Colorado klinika vezető-főorvosa Dr. James Harris a legnagyobb úttörője eme tudományágnak. Nevéhez fűződik a hajbeültetési robot fejlesztése és a FUE módszer tökéletesítése, melyet SafeSystem, – gyakorta csak FUE2-ként emlegetett, eljárásként ismerhettek meg a legfelkészültebb szakemberek. Magyarország szerencsés helyzetben volt, ugyanis a HairHungary klinika orvosai Európában elsőként alkalmazták sikerrel ezt a módszert. A több mint három éves amerikai együttműködés immáron olyan szintre emelkedett, hogy a magyar klinika kizárólagos innovációs partnerként Németország és Szlovákia csatlakozásával Európában az amerikai szabadalom legelismertebb alkalmazója.

Dr. Zakariás Dávid, Polgár Karolina (HairHungary) és Dr. James Harris (HSC Colorado) az Artas hajbeültetési robot mellett.

“A HairHungary klinika Európában kiváló sikerrel alkalmazza a SafeSystem hajátültetési módszert, az elmúlt három év során szerzett szakmai tapasztalatuk alapján a régióból kiemelkedőek, eredményeik igen meggyőzőek. Nem véletlen, hogy a német PureHair klinikával egyetemben exkluzív innovációs együttműködést kötöttünk.”Dr. James Harris (HSC Colorado)

A HairHungary klinika a SafeSystem eljárás nemzetközi képviseletét látja el, hogy a világ vezető plasztikai sebészei megismerhessék és alkalmazni tudják a gyakorlatban is ezt a technológiát. Fontos megemlíteni, hogy Magyarországon más klinika nem rendelkezik a SafeSystem-FUE módszer tudásbázisával, az ehhez szükséges szaktudással kizárólag az innovációs partnerek rendelkezhetnek. Az eljárás hatékonyságát elsők között a fejlett Németországban található PureHair klinika tapasztalta meg, ahol a SafeSystem módszer robbanásszerűen terjed jelenleg is. A minőségi elvárások és a német precizitás ugyanis teljes mértékben összhangban van eme eljárás eredményeivel.

A Rheinbogen klinika részeként üzemelő PureHair Kölnben, a rajna partján található idilli környezetben

„Örülök annak, hogy a HairHungary klinika szakemberei Németországgal is megismertették Dr. James Harris által szabadalmaztatott SafeSystem hajátültetési módszert. Az eljárás sikeressége nem volt kérdéses, hiszen megalkuvás nélküli minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani pácienseinknek.”

Dr. Christian Schmitz (PureHair Klinik)

A Szlovákiában található MediKlinik is csatlakozott több mint két éve a SafeSystem hajbeültetési módszert elsajátító országok közé, melynek működését jelenleg is a magyar szakemberek segítik. Orvosaink az egyes beavatkozásokat a Léván található magánklinikán végzik, a hajvisszaállítás szakterületét felölelő konzultációk pedig Pozsonyban is elérhetőek a szlovák érdeklődők és természetesen a felvidéki magyarok számára.

Ismerje meg jobban a SafeSystem-FUE eljárás hatékonyságát és eredményeit:

Hajbeültetés referenciák
> SafeSystem hajbeültetés

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top