Genetika vagy más?

Mivel a kopaszodást rengeteg, egymástól teljesen különböző ok kiválthatja, ezért tényleg talán a legfontosabb kérdés az, hogy mi alapján tudjuk megkülönböztetni az egyes eseteket. Természetesen pontos diagnózist csak szakértő segítségével és precíz vizsgálatokkal lehet felállítani, de azért van egy-két apróság, amit ha megfigyelünk, kicsit megnyugodhatunk, vagy éppen el kell gondolkodnunk azon, hogyan tovább.

Az átmeneti hajhullás általában a nőket érinti, és legtöbbször valamilyen hormonális zavar áll a hátterében. De természetesen e mellett rengeteg más tényező is eredményezhet ilyen fajta hajhullást. A hajzat ilyenkor egységesen, mindenhol gyérül. A szerencsés ebben a helyzetben az, hogy az átmeneti hajhullás gondos odafigyeléssel orvosolható, illetve olyan hajkezelések segítségével, mint például a mezoterápia, gyorsabban vissza is lehet állítani hajunk állapotát is, hogy újra egészséges frizuránk lehessen.

A genetikai eredetű kopaszodás egyik legfőbb ismérve, hogy milyen formában indul meg a kopasz területek térnyerése. Ezek a jelek bizony könnyen észrevehetőek, amennyiben nem úgy kezdjük, hogy homokba dugjuk a fejünket, és nem veszünk tudomást róluk. Arról, hogy mik azok az árulkodó ismertetőjegyek, melyek az öröklésre utalnak kopaszodás terén, következő cikkünkben olvashatnak.

Amennyiben beigazolódik, hogy a hajunk ritkulása a genetikánkba lett kódolva, akkor sem szabad kétségbe esni, hiszen megoldások erre is léteznek! Amennyiben nem tudjuk elfogadni a gének kibabrálását, korai szakaszban kitolhatjuk a kopaszodás mértékének növekedését egyes, kifejezetten erre kifejlesztett szerek alkalmazásával. Amennyiben a kopasz területek nagysága már zavaró, a hajátültetés segítségével fordíthatjuk vissza az idő kerekét, ezzel együtt pedig megóvhatjuk eddigi kinézetünket és frizuránkat.

Tudjon meg többet a hajátültetésről, és jelentkezzen ingyenes konzultációra:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

További információk a SafeSystem hajbeültetésről
Hajbeültetés referenciák

> Mostani kedvezményprogramunk részletei:http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Scroll to Top