Gianni – Fontos a hajkoronánk megőrzése!

A nemzetközi és hazai sikereket elért HairHungary klinikán már több népszerű vendég fordult meg. A hajvisszaállítás területén dolgozó szakorvosokat Gianni is felkereste mivel az olasz étteremtulajdonos nem csak az ételek finomhangolását és az összetevők remek összhangját tartja fontosnak. Saját kinézetünk és az emberek számára azonnal feltűnő hajkorona megőrzése is legalább annyira lényeges téma véleménye szerint.

A hajhullás, kopaszodás a férfi lakosság közel felét érinti, ami rendkívül nagy szám. Pedig a haj az ember megjelenésének egyik legfontosabb eleme, – legyen szó akár férfiakról, akár nőkről. A haj nagymértékben meghatározza az arc karakterisztikáját, a gondosan megválasztott, ápolt frizura pedig megnyerőbbé, ezáltal magabiztosabbá teszi az ember.

A férfiak esetében 90-95%-ban örökletes kopaszodásról beszélhetünk, mely előbb utóbb utolér bennünket. A kopaszodás akár már fiatalon is megkezdődhet, de az esetek túlnyomó részében főként 35 év után jelentkeznek az első jelek, mikor is elülső hajvonalunk két oldala, vagy fejtetőnk kezd el ritkulni. A reklámokból ismert „hajnövesztő” szerek a folyamatokat csak lassítani tudják, ne várjunk csodákat, mivel az elveszett hajszálainkat nem igen tudjuk ilyen készítményekkel visszanyerni.

A hazai hajklinikán számos kezelési módszer létezik, mellyel hajszálainkat tudjuk megerősíteni, elengedhetetlen azonban, hogy folyamatos kontroll alatt legyen tartva hajkoronánk és ehhez megfelelő szakorvost kell válasszunk, ahogy Gianni is tette ezt.

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top