Hajátültetés a páciensek szemszögéből

Hajátültetés a páciens szemszögéből

Elsősorban nagyon fontos megemlíteni, hogy milyen okok és indokok vezetik el az embereket a hajátültetéshez: „Egyre jobban zavart, hogy lassan már több a hiány, mint a hajszál a hajam homlokra eső részén.” (Tamás hajbeültetés blogja), „… a jó öreg keresztbe fésülés már kezdte elveszíteni a hatékonyságát, a nullás gépre pedig mindegyik fodrász gondterhelten ingatta a fejét, amikor felvetettem. Vékony fejforma, nagy orr, nem áll jól.” (Hajbeültetés után- blog) Vagyis mindenki akkor döntött a hajátültetés lehetősége mellett, amikor már nagyon zavarta a kopaszság, esetleg már minden más lehetőséget kipróbált.

Természetesen a döntés nem születhet meg egyik napról a másikra, hiszen egyrészt úgy érezhetjük, nagy fába vágjuk a fejszénket, másrészt pedig eleve szükséges minden műtét előtt a személyes konzultáció.

Másodsorban a műtét előtt mindenkiben van egy egészséges izgalom. Van, aki jobban, van, aki kevésbé érez félelmet, erről így számolnak be a páciensek: „Kicsit izgultam, mert nem tudtam pontosan, hogy mennyire lesz kellemetlen a műtét.” (Egy hajbeültetés története – blog), „Kisebb izgalommal készültem a műtétre, mivel tudtam, hogy ambuláns beavatkozásról van szó és délután a saját lábamon fogok hazamenni.” (Hajátültetés a HairHungary Klinikán – blog), „A hajátültetési műtét előtt meglehetősen feszült voltam. Belevágtam egy teljesen új, számomra ismeretlen megoldásba, és nem tudhattam, vajon milyen lesz a kimenetel?” (Tamás hajbeültetés blogja).

Persze természetes, hogy amikor valami ismeretlenbe vágunk bele, akkor attól tartunk is egy kicsit, bár a leírtak alapján a legtöbben meg is nyugodtak a műtét alatt, hiszen érezték, hogy jó kezekben vannak. A közvetlen hangulat és a lehető legnagyobb kényelem kialakítása ugyanis meghozza gyümölcsét.

Arról pedig, hogy mennyire nagy az elégedettség a páciensek körében, egy újabb cikkből többet megtudhatnak. Addig is olvassák hajbeültetés blogunkat, és ismerjék meg jobban a hajátültetési eljárást!

HairHungary – Hivatásunk a Haj!

Scroll to Top