Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A hajbeültetési eljárás költségét „graft” alapon határozzuk meg egyéni hajszükségletének megfelelően; ezért nem adható meg pontos becslés online vagy telefonon keresztül, így az esetek nagy részében, amennyiben megoldható, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy vegyenek részt személyes konzultáción.

Mivel az eljárás során átlagosan 2.2-2.5 hajszálat tartalmazó graftokat távolítunk el a donorterületről és ugyanezeket a graftokat implantáljuk vissza a hajhiányos területre, ezért az árakat is graftban határozzuk meg. Az általunk alkalmazott Trivellini Mamba FUE készülék automatikusan számolja a graftokat, amivel kiszűrhető a manuális számoláskor történő hiba, így biztos lehet abban, hogy a megfelelő graftszám kerül átültetésre. Minimális graftszám 1000 graft.

Hajbeültetés árak kalkulációja

Orvosaink felmérik a hajhullás mértékét, az előzményeit, a rendelkezésre álló donorhajat, vagy testszőrt, majd a kívánt eredmény eléréséhez szükséges hajmennyiség kiszámítása után adnak pontos hajbeültetés árat.

Ahhoz, hogy a lehető legpontosabb választ kaphassuk arra a kérdésre, hogy „mennyibe kerül a hajbeültetés”, klinikánk arra ösztönzi leendő pácienseinket, hogy jöjjenek el ingyenes személyes konzultációra, hogy meghatározhassuk a haj helyreállítási célok eléréséhez szükséges hajmennyiséget.

Hajbeültetés árak

A legjobb árú hajbeültetés nem az "olcsó", vagy a "drága" alapján dől el, hanem azon, hogy mennyi az átültetést túlélő graftok száma. Ez az, ami a valóságban meghatározza a hajbeültetés sikerességét és azt, hogy megérte-e a beavatkozás a fizetett összeget.

Felárak:

> Hosszú hajba ültetés: +10%
> Szakállpótlás, szakállbeültetés: +20%
> Body Hair Transplant: +50%

* Kedvezményes áraink más akciókkal nem összevonhatóak és csak limitált számban elérhetőek!
** A PRP kezelésről és arról, hogy miért javasoljuk hajátültetés kiegészítő kezeléseként, keresse fel PRP terápiáról szóló aloldalunkat!

Az árak tartalmazzák:

  • a műtét teljes költségét
  • a 95.000 ft értékű PRP kezelést
  • a 30.000 ft értékű ATP tárolófolyadékot, amivel 10-15%-al növelhető meg a kinövési ráta
  • teljes ellátás a műtét ideje alatt, WIFI
  • ingyenes kontrollvizsgálatok a műtétet követő 12 hónapban
  • post-op csomag: gyógyszerek, nyakpárna, párnavédő, hajbeültetés utáni oldat adagolóval

Hajbeültetés egészséghitellel:

Pricing

A hajbeültetés végre kedvező kamatozású vagy akár kamatmentes egészséghitellel is elérhető. A régóta áhított orvosi műtét finanszírozása kapcsán gyorsan és kényelmesen jut a szükséges ellenértékhez, melyet havi részletekben kell csak visszatörlesztenie. A hitelbírálat a konzultáció során történik, így akár napokon belül elvégezhető a kívánt beavatkozás.

Ingyenes, kötelezettségmentes konzultáció

Home

Luca

Home

Anna

form section
Scroll to Top