Hajbeültetés kedvezménnyel

A hajátültetés nagyon sokak fejében megfordul, hiszen rengetegen küzdenek olyan kopaszodással, mely visszafordíthatatlan nyomokat hagy a fejtetőn. Viszont csak kevesen mernek belevágni, hiszen egyrészt bármilyen beavatkozásról is van szó, érthető, hogy mindig tartunk kicsit attól, milyen lesz és mivel jár. Másrészt pedig sokan úgy érzik, nem engedhetik meg maguknak, hogy egy ilyen professzionális eljárást válasszanak problémájuk megoldására, még akkor sem, ha ez az egyetlen biztos segítség.

A HairHungary Klinika kedvezményes ára mellett – ami most hajszálszámtól függetlenül 0,6 €/ hajszál költséget jelent -, további lehetőségekkel próbálja még inkább elérhetővé tenni a hajbeültetést. Így mindenki megtalálhatja azt a konstrukciót, ami a legjobb számára, legyen szó a kamatmentes részletfizetésről, vagy a hosszú lejáratú egészséghitelről.

További állandó kedvezményt jelent, ha valaki blogolni kezd arról, hogy mit élt át a hajbeültetés előtt, alatt és után. Ez egyrészt további 10%-kal csökkenti az eljárás díját, másrészt hatalmas segítséget ad mindazoknak, akik még a döntés előtt állnak. Az őszinte, saját írásoknál ugyanis nincs jobb támasz, hiszen több oldalról megvilágítva ismerhetjük meg a beavatkozást, az azzal járó érzelmeket, történéseket és persze a végeredményeket.

Ahhoz, hogy a kedvezményben részesüljön, nem kell mást tennie, mint időpontot kérnie konzultációra még júniusban. Az orvosi konzultáció teljesen ingyenes, mindössze fél órát vesz igénybe. Ezalatt az idő alatt mindent megtudhat a SafeSystem-FUE hajbeültetésről, és saját problémájának megoldási lehetőségeiről.

Ingyenes konzultációra az alábbi elérhetőségeken foglalhat időpontot:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

További információk a SafeSystem hajbeültetésről
Hajbeültetés előtte-utána képek

> A Kedvezményprogram további részletei:http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Scroll to Top