Hajbeültetés nyárváró kedvezménnyel

A hajbeültetés olyan kiforrott technológiával dolgozik, melyből nem hiányozhatnak a precíziós eszközök, emellett pedig mérhetetlenül pontos és hozzáértő munkát igényel. Így nem is megkérdőjelezhető tulajdonsága a beavatkozásnak, hogy bizony nem tartozik a pénztárca kímélő eljárások közé. Most azonban azok számára is elérhetővé válik ez a biztos megoldást nyújtó lehetőség, akiket idáig csak ez tartott vissza.

A kopaszodás sajnos nem kevés embert érint, és sok esetben már nagyon fiatalon tapasztalható a leginkább férfiak körében előforduló, öröklött jellegű hajgyérülés. Erre pedig hiába szedünk gyógyszereket, hiába kenünk fejünkre bármit, sajnos megakadályozni nem tudjuk a folyamatot, melyet maximum késleltetni lehet, de megállítani nem, és idővel egyre nagyobb teret nyernek majd a kopasz részek.

A hajátültetés viszont nem csak visszaadja régi frizuránkat, hanem ráadásul ez az eredmény végleges, hiszen az átültetett hajszálak kihullásától többé már nem kell félnünk. A Klinika most egységesen 0,7 Euró/ hajszál árban kínálja fel ezt a tökéletes megoldást, amennyiben a hajzatukat dúsítani vágyók június 15.-ig jelentkeznek valamilyen formában ingyenes, személyes konzultációnkra, majd szeptember 15.-ig foglalnak műtéti időpontot maguknak, és még idén átesnek a hajbeültetésen.

Ráadásul további könnyítéseket is igénybe lehet venni a költségek rendezésében, hiszen a kedvező ár mellett élhetünk még kamatmentes részletfizetési lehetőséggel is, illetve, akinek hosszabb távú futamidőre lenne szüksége, akár kedvezményes egészséghitellel is igényelhető. Ezen felül további 10% engedményt biztosítunk azon pácienseink számára, akik nyilvános blogban írják meg az átélteket.

Ez a kihagyhatatlan konstrukció tehát hajszálszámtól függetlenül teszi mindenki számára elérhetővé az egyetlen létező megoldást, mely véglegesen oldja meg a kopaszság problémáját.

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top