Hogyan legyen újra szép és dús szemöldökünk?

A korábban említett probléma, miszerint nagyon sokan a divatot követve éreztek késztetést arra, hogy nagyon vékonyra kiszedjék, vagy akár teljesen megváljanak szemöldöküktől, nem az egyedüli – bár kétségkívül a leggyakoribb – oka annak, ha gyér szőrzet éktelenkedik a szemeink felett. A mai divat ráadásul már teljesen mást diktál, miszerint most az a legszebb, legcsábosabb és legvonzóbb, ha a hölgyeknek természetesen dús szemöldökük van.

De mi van akkor, ha ez a genetika vagy a túlzott szemöldökeltávolítás miatt elérhetetlen, és tetováltatni sem szeretnénk, hiszen az sem annyira természetes? Mit lehet ilyenkor tenni? A válasz a szemöldök beültetés adta lehetőségekben rejlik.

Sokan még mindig nem ismerik ezt a professzionális, kidolgozott technológiára épülő módszert, pedig nem csak esztétikus, hanem maradandó eredményt is ad. A hajátültetés alapjaira építkező eljárás során a tarkótáji, úgynevezett donorterületről nyernek ki hajszálakat, melyeket aztán a szemöldök szálai közé, azok pontos irányát figyelembe véve és betartva ültetnek be. Ez a folyamat körülbelül 4-5 órát vesz igénybe, és nem kell számolnunk hosszú és keserves gyógyulási idővel sem. Mindössze 4-5 nap, és már nem is látszik semmi nyoma annak, hogy bármilyen beavatkozáson is átestünk volna.

A szemöldök beültetés után természetesen van pár dolog, amire oda kell figyelnünk, de akárhogy is nézzük, mindenképpen megéri betartani ezt a néhány, apró lépést ahhoz, hogy gyönyörű és természetes szemöldökünk lehessen. Mivel a beültetett hajszálak hossznövekedése egy darabig még jelentősebb, mint a szemöldökszálaké, így trimmelésre szorulnak körülbelül az első év végéig. Ezt követően a szálak alkalmazkodni fognak a beültetett területhez, így majd egyre kevésbé igénylik ezt a fajta törődést.

A végleges formát és sűrűséget a 6. hónapban érik el a beültetett szálak, azonban ahhoz, hogy tisztán lássuk, pontosan milyen lett az eredmény, szintén egy év kell, hiszen ekkorra lehet megítélni, hogy szükséges-e további sűrítés vagy sem. A beavatkozás egy egész életre szóló megoldást jelent a gyér szemöldökszőrzet elfeledtetésére, ugyanis az eredmény végleges és állandó lesz. Nem csak esztétikus, hanem teljesen természetes és olyan vastag szemöldököt láthatunk majd ezentúl a tükörben, amilyenről mindig is – vagy a vékonyra szedés divatjának eltűnése óta – álmodtunk.

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top