Hosnyánszky Norbi nem csak gólban gazdag!

Egy interjúban Zalánki Gergő elmesélte, hogy először Manhercz Krisztiánnal csak a taréjt találták ki, ám saját magának nem tetszett a végeredmény, így inkább a teljes kopaszság mellett döntött, csapattársával ellentétben.

Szintén meglepő, hogy Varga Dániel is teljesen kopaszon érkezett az első megmérettetésekre, hiszen, mint tudjuk, ő nagyon is félti dús hajzatát. Emiatt már a HairHungary Klinika pácienseként is megemlíthetjük, hiszen hajátültetés segítségével biztosította be, hogy hajzata valóban sűrű is maradjon.

Szintén járt már hajbeültetésen Hosnyánszky Norbert is, akinek homlokvonalának teljes megemelkedésével voltak problémái, amit szintén a HairHungary Klinikán orvosoltak. Ugyan a két eset nagyon eltér egymástól, hiszen az egyik inkább megelőzés volt, a másik pedig már egy meglévő gond megoldását jelentette, azt nem lehet vitatni, hogy a hajbeültetés lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy olyan hajzattal éljen, amilyen illik hozzá, és amilyet szeretne.

Hosnyánszky Norbert hajbeültetés előtt és utána

A válogatott többi tagja most csak poénból, és talán valamilyen szerencsét hozó babonából vágatta kopaszra, vagy majdnem kopaszra frizuráját. Azt azonban tudnunk kell, hogy a sportolókat mennyire nagy számban érintheti az androgén jellegű kopaszodás, mint például ahogy a fent említett Hosnyánszky Norbert esetében is erről beszélhetünk.

Ennek oka az, hogy a genetikai eredetű kopaszodás fő ludasa ugyanaz a hormon, mely a sportolóknál nagy szerepet kap a koncentráció és kitartás, küzdés terén és a folyamatos erőnléti állapot biztosításában. Az egyetlen biztos, és végleges eredményt adó megoldás a hajátültetés, mely rengeteg sportolónak és magánszemélynek adta már vissza frizuráját.

A magyar vízilabda válogatott fent említett tagjainál tehát csak átmeneti ez a kopaszság, aminek talán a női rajongók kicsit örülhetnek is. Reméljük még sokszor láthatjuk a fiúkat a vízben jó eredményekkel, amihez a HairHungary Klinika csapata jó szurkolást kíván mindenkinek!

> Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top