Igenis fontos a haj!

Az, hogy ki milyen frizurát hord, hogyan öltözködik, vagy éppen mit tart fontosnak a megjelenésében, igazán egyénfüggő. Ha pedig nem tudjuk azt a képet viszontlátni a tükörben, amiről úgy éreznénk, tényleg mi vagyunk, akkor az már nem csak a külsőről szól majd. Az elégedetlenség ugyanis súlyos lelki és önbizalmi károkat szülhet, és ilyenkor már teljesen egyértelmű, hogy mennyire szoros a kapocs a külsőnk és a belsőnk között.

Az egyik legfontosabb eleme kinézetünknek nem más, mint a hajzatunk. Akármennyire is csekélységnek tűnhet, de egy rosszul levágott haj akkor is elégedetlenséggel tölt el minket, és mindaddig el is ronthatja napjainkat, amíg nem javíthatunk ezen a csorbán. Ráadásul a frizuránk az egyik kifejező eszköze annak, kik is vagyunk valójában, és ha nem áll úgy, ahogyan mi szeretnénk, akkor bizony teljesen idegennek is érezhetjük.

De a hajvágás, a különböző hajzatok megválasztása és az, hogyan fésüljük vagy fixáljuk reggel frizuránkat teljesen eltörpül amellett, hogyha egy olyan problémával állunk szemben, amivel bizony mi nem tudunk kezdeni semmit. A kopaszodás ugyanis egy nem megválasztható folyamat, ami akkor indulhat meg, amikor nem is számítunk rá. Hiszen vagy valamilyen külső hatás miatt kezdhet hullani hajzatunk – amire talán könnyebb még megoldást találnunk -, vagy a génjeinkbe kódolt hajgyérülés kezdődik meg, amivel már nehezebb szembe nézni.

Az öröklött jellegű hajhullás ugyanis nem meggátolható, és megjelenése drasztikus változásokat hozhat. A legtöbben nehezen, vagy egyáltalán nem képesek elfogadni a kopaszodás egyre inkább látható jeleit, de nem is szabad beletörődni, hiszen nem mindenki tud azonosulni a kopaszsággal, és emiatt nem is érzik magukat jól saját bőrükben.

A hajátültetés pontosan nekik nyújt segítő kezet, hiszen az eljárás képes visszaadni az elveszettnek hitt frizurát, biztos és végleges megoldásként. Tehát, aki nem szeretne magasodó homlokvonallal, vagy a fejtetőn egyre terjedő kopasz folttal együtt élni, annak nem is kell ezt tennie. Válassza a hajbeültetés kínálta lehetőséget arra, hogy újra olyan frizurája lehessen, amit sajátjának érez!

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top