Jennifer Aniston pórul járt frizurája

Jennifer nem önszántából vált meg gyönyörű hajkoronájának nagy részétől. A színésznő már egy ideje nagy híve egy elég drága hajkezelésnek, és most is azt alkalmazták frizuráján, ami sajnos ebben az esetben nem járt sikerrel. A brazil hajkiegyenesítésnek az a lényege, hogy egy különleges oldatot visznek fel a hajzatra, majd ezt követően egyenesítik ki hajvasalóval. A kezelés után a haj hónapokig egyenes, szép és könnyen kezelhető lesz, de sajnos ebben az esetben inkább csak károkat hagyott maga után. Az oldat keratint tartalmaz, ami ténylegesen jótékony hatással van a hajszálakra, azonban formaldehid is van az összetevői között, ami mérgező, roncsoló hatású. Ez okozta azt, hogy a színésznő haja a kezelés végére csomókban kihullott és letöredezett, ami miatt nem is volt más választása, minthogy gyönyörű haját levágassa.

Hiába van jó híre különböző fodrászkezeléseknek, illetve hajápolási szereknek, mindig tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen mellékhatásokkal számolhatunk. Nem elég egy barátnő ajánlása ahhoz, hogy elhiggyük, ez vagy az a termék gyönyörűvé varázsolja majd frizuránkat, hiszen lehetséges, hogy az ellenkezőjét érjük el vele.

Amennyiben bármilyen termék mellékhatásaként hajhullást észlelünk magunkon, azonnal abba kell hagyni annak használatát. Ha maradandó károkat okozott egy termék vagy egy fodrászati kezelés, vagy más okból kezdünk kopaszodni, mindenképpen keressünk fel szakértő segítséget, hogy minél korábban kiderüljön, mi lehet gyógyír bajunkra. A kihullott haj okozta problémák orvoslására személyre szabottan rendelkezésünkre áll több lehetőség is, mint különböző készítmények használata, mezoterápiás kezelés vagy a biztos eredményt mutató hajátültetés.

Forrás: Story Sztármagazin

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top