Ken Block-al randiztunk az AMTS rendzvényen


A hazai Gymkhana bemutató Ken Blockot is lenyűgözte

A látványos autók, motorok kavalkádjában számunkra a Drifted.hu standja volt a legszebb, hiszen klinikánk kedvezményes ajánlattal jelentkezett a nagyközönség előtt. Az idei évben ugyanis az úgynevezett sikersportágak támogatása mellett az adrenalinban dús drift autósportot választottuk a technikai sportágak közül. Több mint háromezer kedvezményes ajánlószelvényt osztottak szét a gyönyörű hostess lányok, így a hajhullás, kopaszodás területén remélhetőleg sok ember számára tud a klinika segítséget nyújtani.

A hajátültetés mára már egy kiforrott fájdalommentes mikrosebészeti eljárás, ahol az orvosok a fej tarkótáján lévő donor területéről nyerik ki a hajszálakat egy speciális amerikai szabadalommal védett eszközzel. Az átültetett haj soha többé nem hullik ki, ugyanis genetikai tulajdonságukból fakadóan ellenállnak az úgynevezett DHT hormonnak, mely az adrogén allopécia, azaz az örökölt kopaszodás okozója. Számos fiatal hazai és külföldi sportolón figyelhetjük meg a kopaszodás jeleit, ami főként abból adódik, hogy a tesztoszteron fontos szerepet játszik a szervezet energia-háztartásában, a koncentrációban, és ez mellett kölcsönhatásba lép a hajhagymákkal is. Mivel fő metabolitja a DHT felelős a hajhagymák gyengüléséért, így a sportolóknál nagyobb esély van korai hajhullásra.

A HairHungary klinika elkötelezett híve annak, hogy az ilyen problémákkal küszködő sportolókon segítsen. Már több sportág neves képviselője volt „vendége” a klinikának, a kezelések pedig egytől egyig sikeresen zárultak. Hétvégén a HairHungary klinika képviselője személyesen is találkozott Ken Block világhírű autóversenyzővel, de szerencséjére felmenőitől Ő nem örökölt kopaszodást előidéző hormonokat.

Galéria az Autó Motor Tuning Show-ról<

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top