Keressük Magyarország legnépszerűbb kopaszodó emberét!

A hajhullás, kopaszodás, leggyakoribb oka genetikai eredetű, azaz örökölt hajlamon alapszik. A hétköznapi nyelven említett férfias kopaszodás felelős a férfiakat érintő hajhullások 90-95%-ért. Ez a magyar népességen belül a közép korosztály mintegy 40%-át érinti, de az ötvenes éveik elején járó férfiaknál ez a szám már 55%.

A magyar hajklinika facebook oldalán bárki nevezhet, aki a kopaszodás problémájára megoldást keres. A legnépszerűbb, azaz a legtöbb szavazatot begyűjtő játékos nyereményét hajkoronájának visszaállítására szentelheti. Ez első sorban a biztos megoldást kínáló hajátültetés lehet, mely során a klinika orvosai Európában egyedülállóan alkalmazzák az úgynevezett SafeSystem-FUE metódust, mely ma a világ legfejlettebb eljárása. Sokak számára akár megdöbbentő lehet, hogy a hajátültetéssel milyen eredmény érhető el, ráadásul a beavatkozás során mindössze az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítő lehet kellemetlen, azt követően viszont teljesen éber állapotban, szinte wellness körülmények között tölthetjük el a műtéti napot. Míg mi éppen internetezünk, olvasunk, vagy kedvenc filmünket nézzük, addig az orvosok gőzerővel dolgoznak azon, hogy régi hajkoronánkat teljesen természetes módon visszaállítsák.

Fontos azonban azt is szem előtt tartani, hogy nem mindenkinél alkalmazható a hajátültetés, mivel az orvosok „hozott anyagból” dolgoznak. A klinika honlapján az előtte-utána referencia képeknél érdemes tehát körül nézni, hogy milyen eredmények érhetőek el.

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top