Konferencián jártunk Prágában

Örömmel láttuk azt, hogy a HairHungary Klinikán a legmegbízhatóbb, legjobb eredményt garantáló rendszerrel dolgozunk, és valóban világszínvonalú minőséget tudunk biztosítani a hozzánk forduló pácienseink részére.

Természetesen ahhoz, hogy továbbra is a tőlünk megszokott színvonalon működhessünk, és tudjuk gyakorolni hivatásunkat, folyamatos fejlődést és fejlesztést igényelnek az általunk alkalmazott protokollok is.

Azt gondolom, hogy csak akkor lehetünk igazán sikeresek, ha megvan bennünk az igény a saját magunk által kialakított módszerek és szabályok felülvizsgálatára, és azok folyamatos optimalizálására.

Egy ilyen konferencián adottak a körülmények ahhoz, hogy betekintést nyerhessünk abba, hogyan működnek más klinikák az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Angliában és a világ számos pontján.

Felbecsülhetetlen az a tudás és információtár, amihez egy ilyen rendezvény kaput nyit. Azt gondolom, hogy ezt a jövőben mindenképp kamatoztathatjuk, illetve a kialakított, megújított külföldi partnerségeket is ápolni tudjuk.

Alkalmunk volt arra, hogy megosszuk tapasztalatainkat és eszmecseréket folytassunk azokkal a – méltán híres – amerikai hajátültetési specialistákkal, akik az egész szakág irányelveit, alapjait megalkották, és akik már 20-25 éve vallják hivatásuknak a hajbeültetést.

Új eszközökkel, kiegészítő terápiás lehetőségekkel és kibővített tudással felvértezve érkeztünk haza. Ezeket minél hamarabb beépítjük majd a saját praxisunkba is, hogy továbbra is elégedett lehessen minden páciensünk.

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top