KONZULTÁCIÓ

A hajbeültetésnél a legkiválóbb, legmagasabb színvonal elérésére törekszünk, elsődleges szempont a minőség.

Miért fontos a személyes konzultáción való részvétel? Személyesen az orvossal beszélni sok szempontból kulcsfontosságú. A hajbeültetési, sejtregenerációs eljárást minden esetben megelőzi egy konzultáció, melynek keretében egy alapos kivizsgálás kezdődik.

A konzultáció alkalmával megvizsgáljuk a hajhullás okait, kiterjedését és ütemét – kizárva minden visszafordítható okot. Ezután felmérjük a donorterületet, az anatómiai jellemzőket; többek között a bőr jellemzőit, a haj vastagságát. A fejbőr több pontján való vizsgálat a lehető legpontosabb képet adja a tökéletes esztétikai eredmény eléréséhez. Tájékozódunk a páciens kórelőzményéről, tisztázzuk az elvárásait.

Az igényeket és a lehetőségeket figyelembe véve, a páciensekkel mindent egyeztetve készítjük el a beavatkozás pontos, személyre szabott tervét, amit minden részletre kiterjedően ismertetünk.

Természetesen a felmerülő kérdésekre is bármikor szívesen válaszolunk. Ha egy speciális, korábbi hajjellegzetességét szeretné visszanyerni – ilyen lehet például egy forgó vagy egyedi dőlésszög -, megtaláljuk a megoldást. Sokat segíthet, ha már a konzultációra elhoz magával olyan fényképeket, amiken jól kivehető a korábbi hajkoronája.

Hajátültetés előtt minden esetben nagy figyelmet szentelünk a megfelelő kivizsgálásnak!