Miért válasszon minket?

A Hair Aesthetic Clinic HairHungary klinikai csapata a hajhullásra, hajkezelésre specializálódott szakemberekből – számtalan szakképzés és műtét során összeszokott orvosokból és asszisztensekből – áll.

Klinikánkon kizárólag a legjobb szakemberek dolgoznak, hogy folyamatosan magas minőségű és színvonalú szolgáltatásokat tudjunk nyújtani valamennyi páciensünk számára.

Több mint 10 éves tapasztalatunknak, illetve annak a ténynek köszönhetően, hogy hajklinikánk műszerezettsége és plasztikai sebészeti tudása a régióból is kiemelkedik, a hajáthelyezési, hajbeültetési eljárások mindegyikét tökéletes alapossággal ismerjük és alkalmazzuk.

Magyarországon elsőként alkalmazunk több olyan, nemzetközi sikerű újítást a hajáthelyezés során, amelyek kulcsfontosságúak a hajszálak megfelelő megtapadásában, növekedési ütemében, irányában, egyszóval a tökéletes esztétikai eredményben.

Csapatunk tagjai évente több alkalommal vesznek részt külföldi és hazai továbbképzéseken, tanulmányutakon, kongresszusokon, klinikalátogatásokon.

Miért mi?
Videó lejátszása
Miért mi?

Hajplasztikai és esztétikai csoport

Magas szintű szakképzéssel rendelkező specialistákból álló csapatunk a mikrosebészet legújabb vívmányainak segítségével nyújt személyre szabott megoldást Önnek, minden hajjal kapcsolatos problémájára. Állandó, interaktív kapcsolatban vagyunk a hajtranszplantáció élvonalát képviselő orvosokkal, kutatókkal.

Európai szinten is elsőként alkalmazzuk a legújabb, alaposan tesztelt és sikeres újításokat, módszereket, továbbá a legmodernebb eszközöket.

Nemzetközi szinten ismertek vagyunk, ennek köszönhetően fogadunk rendszeresen külföldi pácienseket is. A hajhullás, kopaszodás különböző okait kezeljük, különös tekintettel a hormonális jellegű problémákra.

Az általunk alkalmazott megoldás – például hajátültetés, hajbeültetés, regeneratív terápiák – függ a hajhullás kiterjedésétől, módjától, jellegétől.

Miért mi?

Ingyenes, kötelezettségmentes konzultáció

Home

Luca

Home

Anna

form section