Miért válasszon minket?

A Hair Aesthetic Clinic HairHungary klinikai csapata a hajhullásra, hajkezelésre specializálódott szakemberekből – számtalan szakképzés és műtét során összeszokott orvosokból és asszisztensekből – áll.

Klinikánkon kizárólag a legjobb szakemberek dolgoznak, hogy folyamatosan magas minőségű és színvonalú szolgáltatásokat tudjunk nyújtani valamennyi páciensünk számára.

Több mint 10 éves tapasztalatunknak, illetve annak a ténynek köszönhetően, hogy hajklinikánk műszerezettsége és plasztikai sebészeti tudása a régióból is kiemelkedik, a hajáthelyezési, hajbeültetési eljárások mindegyikét tökéletes alapossággal ismerjük és alkalmazzuk.

Magyarországon elsőként alkalmazunk több olyan, nemzetközi sikerű újítást a hajáthelyezés során, amelyek kulcsfontosságúak a hajszálak megfelelő megtapadásában, növekedési ütemében, irányában, egyszóval a tökéletes esztétikai eredményben.

Csapatunk tagjai évente több alkalommal vesznek részt külföldi és hazai továbbképzéseken, tanulmányutakon, kongresszusokon, klinikalátogatásokon.

Play Video

Hajplasztikai és esztétikai csoport

Magas szintű szakképzéssel rendelkező specialistákból álló csapatunk a mikrosebészet legújabb vívmányainak segítségével nyújt személyre szabott megoldást Önnek, minden hajjal kapcsolatos problémájára. Állandó, interaktív kapcsolatban vagyunk a hajtranszplantáció élvonalát képviselő orvosokkal, kutatókkal.

Európai szinten is elsőként alkalmazzuk a legújabb, alaposan tesztelt és sikeres újításokat, módszereket, továbbá a legmodernebb eszközöket.

Nemzetközi szinten ismertek vagyunk, ennek köszönhetően fogadunk rendszeresen külföldi pácienseket is. A hajhullás, kopaszodás különböző okait kezeljük, különös tekintettel a hormonális jellegű problémákra.

Az általunk alkalmazott megoldás – például hajátültetés, hajbeültetés, regeneratív terápiák – függ a hajhullás kiterjedésétől, módjától, jellegétől.

Ingyenes, kötelezettségmentes konzultáció

Luca

Anna