Miki egér haj effektus? Itt a megoldás!

A hajátültetéstől sokan félnek, holott az ilyen esetekben alkalmazott beavatkozás örökre megváltoztatja elkopott frizuránkat, mely után újra bátran és önbizalommal tele nézhetünk tükörbe. A donorként szolgáló tarkótájról kinyert hajszálak ugyanis megtartják genetikai tulajdonságukat, melyek ellenállnak az úgynevezett androgén kopaszodásért felelős DHT hormonoknak. Ez tisztán tudomány, itt nincs semmi hókuszpókusz, viszont nem mindegy, hogy a műtétet hol végeztetjük el!

A HairHungary klinika már több éve sikerrel alkalmazza nemcsak idehaza, de Németországban és Szlovákiában is az Egyesült Államokban szabadalmaztatott SafeSystem hajátültetési módszert. Az eljárás hatékonyságát a klinikán már több, valódi értéket képviselő híresség, sportoló, énekes, sőt politikus is megtapasztalhatta. De nem csak számukra elérhető egy ilyen beavatkozás, – ami kétség kívül nem olcsó, viszont a fizetési konstrukciók és egyéb igényelhető kedvezményekkel egy egészen baráti és megfizethető árat kaphatunk. Ráadásul most ősszel azok is élhetnek az egyedi (mennyiségi) kedvezménnyel, akiknek a hajbeültetésük során kevesebb hajszálat kell átültetni!

És hogy milyen egy műtét a Budán található magánklinikán? Érdemes elolvasni a páciensek véleményét, hiszen ennél hitelesebb élménybeszámoló nem igen létezik! A lényeg, hogy szinte teljesen fájdalommentes, és csupán a műtétet követő 3-4 napban vár ránk egy javallott otthoni pihenő.

> Bővebben a hajbeültetés kedvezményprogramról

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra:
06 (70) 512-2296
06 (30) 552-0940
HairHungary Klinika

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top