Minden hetedik férfi úgy érzi, hogy kopaszodása veszélyezteti a kapcsolatát.

A megkérdezett férfiak közül minden harmadik úgy gondolja, hogy a kopasz embereknek lényegesen nagyobb energiát kell fordítani arra, hogy bízzanak bennük az élet bármely területén. A legmegdöbbentőbb mégis az, hogy 10-ből egy férfi akár egy teljes évet odaadna az életéből, ha újra visszakapná régi hajkoronáját. Sokan arra is hajlandóak lennének, hogy egész életükben lemondanának a fizetésük egy negyedéről, ha újra dús hajjal élhetnének tovább.

Ezek a statisztikai adatok meglepőnek tűnhetnek, azonban a kopaszodás pszichológiai háttere nem új keletű ezen a szakterületen. Épp ezért fontos, hogy széleskörűen megismerjék az emberek a hajhullás, kopaszodás megfelelő és szakszerű kezelési módozatait. Tévhit ugyanis, hogy a kopaszodás ellen nem kezdhetünk semmit és a természetre kell bízni annak akár igen gyors lefolyását. Számos megelőző kezelés létezik, és ha időben felismerjük ritkuló hajkoronánk problémáját, akkor jó esélyekkel nézhetünk a jövő elé.

Akik pedig az örökölt úgynevezett adrogén allopécia kopaszodás áldozatául estek, nekik sem kell feladni a reményt, hiszen a mai orvostudomány olyan lehetőséget adhat a kezükbe, mellyel akár teljes mértékben természetes módon visszafordítható az idő kereke. Ez nem más, mint a hajátültetés, azon belül is a legmodernebb SafeSystem-FUE2 eljárás. Ezt a hajbeültetési módszert a HairHungary klinika vezette be Európában elsőként az amerikai HSC Colorado klinika szakmai segítségével. A magyar szakrendelés orvosai így úttörőként segíthetik az olyan országok hajátültetési magánrendelését és műtétjeit mint Németország vagy a szomszéd Szlovákia.

Konzultációs időpont foglalás:
Telefonszám: +36 (70) 512 2296, +36 (30) 552 0940

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top