Nyári árzuhanás a HairHungary-nél

A HairHungary Klinika most egy olyan nyári kedvezményprogrammal állt elő, mely mindenki számára elérhetővé teszi a tökéletes eredményt.

A hajátültetés abban az esetben is képes visszavarázsolni régi frizuránkat, amikor semmilyen más megoldás nem jöhet szóba az öröklött jellegű kopaszodásnál. Természetesen egy olyan kiforrott technológiájú beavatkozásról beszélünk, mely kétség kívül nem olcsó, viszont végleges eredményt ad, ami jobban belegondolva teljesen kifizetődő. Emellett az igencsak kecsegtető, nyári kedvezménycsomagot látva még inkább érdemes elgondolkodni a nagy lépés megtételéről.

A Klinikán egészen augusztus 15.-ig lehetőség van jelentkezni erre a kedvezményprogramra, mely több lehetőséget is magába foglal. Elsősorban most nem csak azon páciensek élhetnek az egyedi kedvezménnyel, akiknek nagyobb felületen van szükségük hajbeültetésre, hanem azok is, akiknél csak kevesebb átültetendő hajszálról van szó. Ez azt jelenti, hogy egységes a hajszálankénti ár.

Ezen felül 6 havi, kamatmentes részletfizetést is igényelhetünk, vagy ha még hosszabb futamidőre lenne szükségünk, akkor ez is megoldható egy kedvező egészséghitel segítségével. És, hogy még jobban lefaraghassuk a végösszeget, nincs más dolgunk, mint egy nyilvános blogon keresztül elmesélnünk hajbeültetésünk történetét, segítve ezzel mindazokat, akik a döntés előtt állnak még.

Ne késlekedjünk hát, és vegyük fel a kesztyűt a kopaszodás ellen! A kedvezményprogramban mindenki részt vehet, aki augusztus 15.-ig jelentkezik a Klinikán konzultációra.

>További információk a kedvezményprogramról

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás: (70) 512 2296

>Hajbeültetés referenciák

HairHungary – Hivatásunk a Haj!

Scroll to Top