Nyilasi Tibor hajbeültetése

Nyilasi Tibor szerencsére a mai napig elkötelezett híve a labdarúgásnak, a Magyar Labdarúgó Szövetség munkáját segíti, és szakértőként rendszeresen láthatjuk őt a képernyők előtt is. Korábban fia, ifjabb Nyilasi Tibor esett át hajátültetésen a HairHungary Klinikán, és látva a sikeres eredményt bizony már akkor is komolyan elgondolkozott a beavatkozás lehetőségén.

Az évek folyamán sokan kérdezték Nyílt, hogy hova tűnt régi hajkoronája, melyre Tibor csak ennyit válaszolt: „Tudjátok a rengeteg góltól amit bólintottam sajnos elkopott!” – Nos, a jövőben már nem kell magyarázkodnia, hiszen nemrégiben Ő maga is átesett a beavatkozáson, és döntésében nem Rooney vagy Beckham sikeres hajátültetése segítette, hanem fia eredménye volt számára meggyőző.

A kétnapos műtét során a klinika hajspecialista szakorvosai Tibor tarkótájáról nyerték ki az úgynevezett graftokat (hajtüszőt), hogy azt átültessék a kopasz területekre. A beavatkozás fájdalommentes volt, csupán a helyi érzéstelenítő szúnyogcsípés szerű szúrás lehetett kellemetlen. A lábadozás 2-3 napos, a mostani végleges eredmény pedig a műtét után egy évvel igen meggyőzőek.

Hajbeültetés előtt Hajbeültetés után

A hajátültetés egyre népszerűbb hazánkban is, és bizony a magyar szakemberek a világ élmezőnyébe tartoznak. A HairHungary Klinika eszközparkja és eljárása egy amerikai szabadalom alapján került kialakításra, és a műtétek szinte wellness körülmények között zajlanak. A páciensek olvashatnak, internetezhetnek, vagy éppen kedvenc filmjüket nézhetik a beavatkozások során.

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top