Páciens tájékoztató

Kedves Páciensünk!

Örömmel értesítjük, hogy Klinikánk a kormányzati rendeletnek megfelelően megkezdheti működését!

A magán-egészségügyi szolgáltatókra vonatkozó rendelkezések alapján, a kötelező higiéniai előírások legszigorúbb betartása mellett ismét várjuk kibővített szolgáltatásainkkal!

A jelenlegi járványügyi helyzetben közegészségügyi-járványügyi felügyelő és foglalkozás-egészségügyi szakember segíti szakmai munkánkat folyamatosan, hogy a maximális biztonságra törekedve, a legmagasabb színvonalon végezhessük tevékenységünket.

Tevékenységeink nagy része a jelenlegi járványügyi helyzetben szoros kontaktnak minősül (1,5 méteren belüli távolság, 15 percnél hosszabb időtartamban), ezért a beavatkozásainkat az eddig megszokott módon, továbbra is a legmagasabb szakmai-higiéniai szabályok betartása szerint végezzük, ezirányú törekvéseinkben kérjük segítsék munkánkat.

Tekintettel arra, hogy a COVID-19 vírus elsősorban cseppfertőzéssel terjed, ezért a koronavírus elleni védekezés részeként kollégáink és a saját egészsége érdekében jelenleg kiemelten fontos bizonyos óvintézkedéseket betartani, melynek részeként kérjük, hogy légúti megbetegedés esetén (pl. láz, száraz köhögés, légszomj, torokfájdalom, nagyfokú gyengeség) várja meg a tünetek elmúlását, csak tünet-és panaszmentes állapotban vegye igénybe személyes megjelenést igénylő szolgáltatásainkat.

Kérjük halassza el kezelése megkezdését abban az esetben is, ha (influenzás) ilyen tüneteket mutató beteget ápol, külföldről tért haza a közelmúltban, vagy igazoltan koronavírus fertőzött emberrel érintkezett.

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra, a jelenlegi járványügyi helyzetben, azonban ehhez szükségünk van az Ön együttműködésére is, ezért