Hajbeültetés árak

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A hajbeültetési eljárás költségét „graft” alapon határozzuk meg egyéni hajszükségletének megfelelően; ezért nem valósítható meg pontos becslés online vagy telefonon keresztül. Ehelyett arra ösztönözzük az érdeklődőket, hogy vegyenek részt személyes konzultáción.

Hajbeültetés árak kalkulációja

Orvosaink felmérik a hajhullás mértékét, az előzményeit, a rendelkezésre álló donorhajat, vagy testszőrt, majd a kívánt eredmény eléréséhez szükséges hajmennyiség kiszámítása után adnak pontos hajbeültetés árat. 

Ahhoz, hogy a lehető legpontosabb választ kaphassuk arra a kérdésre, hogy „mennyibe kerül a hajátültetés”, klinikánk arra ösztönzi leendő pácienseinket, hogy jöjjenek el ingyenes személyes konzultációra, hogy meghatározhassuk a haj helyreállítási célok eléréséhez szükséges hajmennyiséget.

 

* Mivel az eljárás során átlagosan 2.2-2.5 hajszálat tartalmazó graftokat távolítunk el a donorterületről és ugyanezeket a graftokat implantáljuk vissza a hajhiányos területre, ezért az árakat is graftban határozzuk meg. A Trivellini Mamba készülék automatikusan számolja a graftokat, amivel kiszűrhető a manuális számoláskor történő hiba, így biztos lehet abban, hogy a megfelelő graftszám kerül átültetésre. Minimális graftszám 1000 graft.

Felárak:

> Hosszú hajba ültetés: +10%
> Szakállpótlás, szakállbeültetés: +20%
> Body Hair Transplant: +50%

* Kedvezményes áraink más akciókkal nem összevonhatóak és csak limitált számban elérhetőek!
** A PRP kezelésről és arról, hogy miért javasoljuk hajátültetés kiegészítő kezeléseként, keresse fel PRP terápiáról szóló aloldalunkat!

Az árak tartalmazzák:

  • a műtét teljes költségét
  • a 95.000 ft értékű PRP kezelést
  • a 30.000 ft értékű ATP tárolófolyadékot, amivel 10-15%-al növelhető meg a kinövési ráta
  • teljes ellátás a műtét ideje alatt, WIFI
  • ingyenes kontrollvizsgálatok a műtétet követő 12 hónapban
  • post-op csomag: gyógyszerek, nyakpárna, párnavédő, hajbeültetés utáni oldat adagolóval

Hajbeültetés egészséghitellel:

cofidis-egeszseghitel

A hajbeültetés végre kedvező kamatozású vagy akár kamatmentes egészséghitellel is elérhető. A régóta áhított orvosi műtét finanszírozása kapcsán gyorsan és kényelmesen jut a szükséges ellenértékhez, melyet havi részletekben kell csak visszatörlesztenie. A hitelbírálat a konzultáció során történik, így akár napokon belül elvégezhető a kívánt beavatkozás.

Ingyenes, kötelezettségmentes konzultáció

Hermann Luca

Luca

Hornyák Anna

Anna

Hajbeültetés előtt-után
Scroll to Top