PRP terápia

• A PRP (Platelet Rich Plasma), vagy más néven Drakula-terápia segíthet a kezdődő hajhullás leállításában, a haj elvékonyodásának visszafordításában, a folyamat lelassításában és az újbóli hajszál vastagodás serkentésében, idegen anyagok felhasználása nélkül, a saját vérünk segítségével.

• A Hair Aesthetic Clinic – HairHungary Klinikán a PRP terápiát önálló kezelésként, valamint a hajbeültetés kiegészítéseként is alkalmazzuk. Utóbbi esetben a beavatkozást megelőzően, vagy a műtét napján végezzük el a kezelést, a beültetett hajszálak kinövési arányának növelése és a sebgyógyulás gyorsításának érdekében.

A PRP kezelés ára bruttó 95.000 Ft, mely tartalmazza az eljárással kapcsolatos összes költséget, így más rejtett költség nem merül fel.

Csomagár: Négy PRP kezelésből álló sorozat előrefizetés esetén bruttó 300.000 Ft. 

PRP terápia

Az elmúlt évtizedben új, biztonságos és hatékony terápiák váltak elérhetővé kifejezetten speciális igényekre, mint például a hajhullás kezelése. Az autológ trombocitákon alapuló terápiák napjainkban már széles körben ismertek és elterjedtek. A vérlemezkékben gazdag plazma PRP kezelés, a közelmúltban jelentősebb és növekvő érdeklődés tárgyát képezték, a hajhullás és más betegségek kezelésében. A vérlemezkékben és a plazmában jelenlévő növekedési faktorok tudományosan bizonyítottan aktiválják és elősegítik a haj növekedését. A vérlemezkékben gazdag plazma regeneratív potenciáljára vonatkozó kutatás kiterjedt preklinikai és klinikai vizsgálatokat tartalmaz.

Számos randomizált, placebo-kontrollos vizsgálat kimutatta a PRP kezelés biztonságosságát és hatékonyságát olyan pácienseknél, akik a leggyakoribb hajhullás-rendellenességben szenvednek, tehát androgén alopeciában (AGA) és alopecia areateában (AA). Az előbbinél általában az anagén növekedési fázis genetikailag hajlamosabb rövidülésre és a telogén pihenőfázis meghosszabbodása jellemzi, a hajhagymák miniatürizálásával együtt. Az utóbbiakról azt gondolják, hogy a hajhullást a hajhagymákkal szembeni autoimmun reakció okozza, ami hirtelen hajhullássá alakul át. 12 hónapos PRP terápia után mindkét típusú hajhullás esetén kimutatták, hogy az átlagos hajsűrűség növekedett mellékhatások nélkül.

PRP terápia
Hajbeültetés előtt-után

Kérjen visszahívást űrlapunk segítségével!

Scroll to Top