Dr. Tordai István - Van megoldás univerzum méretű homlokunkra!

Számos ember létezik, akinek bőrébe szívesen belebújnánk. Ilyen szereplő dr. Tordai István Magyarország első sportautó műsorának producere és egyben műsorvezetője. István minden hónapban gyönyörű autócsodákat tesztel, mely tevékenység a férfinézők számára olykor irigységet tud generálni. Igaz István régóta van az autós szakmában, még a szocialista éra remekműveivel is volt talán dolga. Egy vele kapcsolatos érdekes történettel viszont sokan tudnak azonosulni. Ez azonban egyáltalán nem elérhetetlen, mint mondjuk egy méregdrága egyedi építésű luxusautó bal-1-es ülése.
A Sportverda műsor hazánk egyik legnézettebb autós magazinja. Hónapról-hónapra igazi ínyencségek, sportautók, versenygépek szerepelnek dr. Tordai István magazinjában. Az igényes autókhoz tökéletes képi megjelenés párosul és talán ezért is döntött úgy István, hogy saját fejtetője és annak tollazata is némi karbantartásra szorul. Az évek során ugyanis a kopaszodás áldozatává vált, és ahogy Ő maga fogalmazott döntenie kellett: vagy tarkóig érő homlokkal folytatja pályafutását, vagy nem. Mint tudjuk, a különböző csodaszerek egy örökletes kopaszodásra nem nyújtanak megoldást, ezért István a hajátültetési beavatkozást választotta.
A tarkótáji donorról átültetett hajszálak István esetében rendkívül gyorsan regenerálódtak. Ez minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy hazánk és egyben egész Európa legfejlettebb módszerére tette le voksát, az úgynevezett SafeSystem-FUE2 eljárásra. Ezt Magyarországon egyetlen klinika nyújtja a páciensek számára, szerencsére egyáltalán nem elérhetetlen áron.

„A hajátültetés a tudomány egyik nagyszerű vívmánya, miért ne használhatnánk ki az orvosi elmét, pláne ha az összhangban áll a természettel!” – vélekedik István, akinek a hajátültetés után közérzete és megjelenése is pozitív irányba változott.