Rooney haja egyre dúsabb

Rooney első hajátültetése még 2011-ben volt, melyet nyilvánosan felvállalt a nagyközönség előtt. Akkor több hónapon keresztül kiemelt figyelemmel kísérte a sajtó, az eredményt a hajátültetési tudománynak utána nézők dicsérték, a tudatlanok pedig cikizni kezdték a focistát. Egy év elteltével azonban mindenki megdöbbenve láthatta Rooney új frizuráját, így az sem csoda, hogy a szigetország férfi lakosai között ez lett az egyik legnépszerűbb beavatkozás.

A londoni Harley Street klinika nyilatkozata szerint a múlt hónapban elvégzett újabb műtét része Wayne Rooney teljes kezelésének, így csupán a tervek szerint haladnak tovább. Egy-egy hajátültetési műtét során ugyanis átlagosan 6-7 ezer hajszál nyerhető ki a tarkótáji donor területről. A focista korábbi kopaszodása azonban oly mértékű volt, hogy tökéletes eredményhez ez a mennyiség nem volt elegendő. Mivel az újonnan beültetett hajszálak teljes regenerálódási ideje 10-13 hónap, így a kötelező pihenő a két műtét között teljesen érthető.

Rooneyhoz hasonló magyar példaként Lisztes Krisztián volt válogatott labdarúgó hozható fel, aki szintén kétkörös műtéten esett át a HairHungary klinikán. És ha már labdarúgásról van szó, akkor ne felejtsük el azt sem, hogy Nyilasi Tibor még év elején esett át szintén ezen a klinikán hajátültetési műtéten, melynek eredményének alakulását szépen végig lehet követni a hazai sportcsatornákon.

Lisztes Krisztián – hajátültetés után és előtte

Bővebben a hajátültetési eljárásról:
HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu

Kép forrása: AFP/Andrew Yates

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top