Sportolóink a hajátültetést választják

Szuper Leventét (balról), Lisztes Krisztiánt és Harsányi Gergelyt is zavarta a frizurája, ezért a hajátültetés mellett döntöttek

A kézilabda-válogatott csapatkapitánya, Harsányi Gergely (32), a jégkorong nemzeti csapat kapusa, Szuper Levente (33), a Ferencváros korábbi két népszerű futballistája, a legendás Nyilasi Tibor (58) s a jelenleg az NB III-as Soroksárt erősítő Lisztes Krisztián (37), valamint a vízilabda-válogatottal olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert (29) is igénybe vette már az orvosi segítséget problémája megoldására.

– Egyre jobban zavart, hogy magasodik a homlokom, ráadásul az egyik ismerősöm sikeres beavatkozáson esett át, ezért úgy döntöttem, megpróbálkozom a hajbeültetéssel. Két nap alatt 5000-6000 hagymát helyeztek át a tarkómról a kopasz felületre, s nagyok jók az eredmények, örülök, hogy belevágtam – büszkélkedett Harsányi, aki „sorstársaival” a SportKlubon, MezTelenül című műsorban is beszélt a témáról.

Hasonló okból szánta el magát a beavatkozásra Szuper is.

– Biztos a genetika is közrejátszik a kopaszodásomban, s lehet az is, hogy a jégen sisakban izzadtam. Egyre ritkább lett a frizurám, ezért örültem, amikor két éve megkerestek a hajátültetés lehetőségével – árulta el a hokikapus. – A kétszer háromórás beavatkozás során alaposan megnyírtak, és egy speciális tűvel végezték a műveletet. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Lisztes Krisztián gyakran a szurkolók „céltáblája” volt, gyérülő haja miatt zrikálták a lelátóról.

Korábban a Soroksáron játszó Lisztes Krisztián (balra, mögötte ÉgerLászló) a lelátóról is sok kritikát kapott a fizimiskája miatt.

– Mindig jött olyan beszólás, amelyről azt gondolták, majd befolyásolja a teljesítményemet – nyilatkozta a focista, aki elárulta, jót tett a lelkének, hogy visszanyerte régi külsejét. – Jobban érzem magam, amióta megcsináltattam a beavatkozást, ha úgy adódna, újra belevágnék.

Forrás: Blikk Online

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top