Szemöldökparóka helyett

Pár évvel ezelőtt még a vékony szemöldök számított trendinek, sokan nagyon kiszedették, gyantáztatták, és számos tetovált, szinte csak egy csíkként viselt szemöldök jött szembe velünk az utcán. A rajzolt és túlságosan is levékonyított szemöldök mára már divatjamúlt lett, éppen ezért verhetik a fejüket a falba azok, akik lézeres szőrtelenítéssel akarták kényelmessé tenni a vékony csík viseletét.

Ugyanis a mostani divat szerint az számít szép szemöldöknek, amelyik dús, ívelt és szélesebb. Nem vitatható, hogy sokkal nőiesebb és csábosabb tekintetet tud adni, persze csak normális keretek között, hiszen ezt is ugyanúgy kell formázni, alakítani, hogy szép legyen.

A szemöldökparókát azoknak találták ki, akik a régebbi divatot követve megváltak szép szemöldöküktől, így nem tudják már visszavarázsolni a dús íveket. A paróka ragasztós felületű, így tudjuk ráhelyezni a megfelelő helyre. Viszont csak pár órát marad ott, ahol szeretnénk, és bizony elég kellemetlen lehet, ha rosszkor csúszik félre.

Éppúgy, mint a rendes parókát, a szemöldökparókát is ki tudjuk cselezni egy sokkal valóságosabb és természetesebb eredményt nyújtó eljárással. A szemöldök esetében ugyanis szintén lehet alkalmazni a hajátültetést, ilyenkor szintén a hajzatból ültetnek be a szemöldök részbe szálakat. Az eredmény gyönyörű, dús, ívelt szemöldök lesz, mely esetben sosem kell félni attól, hogy elcsúszik, leesik és egyéb kellemetlen helyzetekbe hoz minket a felragasztott pótlás.

Szemöldök dúsítás esetén is keresse bizalommal klinikánkat!

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top