HAC FUE2 HAJÁTÜLTETÉS

A Hair Aesthetic Clinic FUE2 nem csak hajátültetés. Az általunk kifejlesztett protokollok segítségével, melyek ötvözik a legújabb technológiákat a regeneratív gyógyászattal, természetesebb és tartósabb eredményeket hozunk létre.

A HAJÁTÜLTETÉSRŐL

A hajátültetés viszonylag régi eljárás, azonban csak az ezredforduló elején vált kifinomult módszerré. Míg régen komolyabb plasztikai beavatkozásnak számított maradandó hegeket hagyva, addig mára, helyi érzéstelenítésben végzett ambuláns műtét. A hajátültetési eljárások során jelenleg három módszer áll rendelkezésére az orvosoknak. A kissé idejét múlt vágásos, csíkokban kimetszett hajszálak beültetését az úgynevezett strip eljárást szerencsére már csak nagyon kevesen alkalmazzák.

Ezzel szemben a FUE technika során a hajszálakat már – follikuláris egységnek nevezett – 2-5 hajszálat tartalmazó csoportokban ültetjük át a tarkótájról, melyek a hormonális hatásokra teljesen érzéketlenek, tehát soha nem hullnak ki. A kiemelt graftokat – azaz a természetesen növekvő hajszálcsoportokat tartalmazó kicsiny szigeteket egy pengeéles körkéssel nyerjük ki.

Ezen az eljáráson finomított Dr. James Harris, klinikánk szakmai tanácsadója, mely lényegében annyit takar, hogy a körkést eldobva, egy tompa végű speciális mini-fúróval emeljük ki a graftokat. Ezáltal szabad szemmel egyáltalán nem látható hegek maradnak csupán és a hajszálak sem tudnak sérülni a kinyerésük során.

Hajbeültetés

A HAJÁTÜLTETÉSEN TÚL

A regeneratív orvostudomány által nyújtott előnyök túlmutatnak a kozmetikai célú beavatkozásokon. Míg hajátültetéssel el tudjuk érni, hogy a kopasz, megritkult területeken ismét dús hajunk legyen, addig regeneratív terápiákkal megállítható és kordában tartható az aktív hajhullás a nem beültetett területeken. A regeneráció hatására a hormonokra érzékeny, nem átültetett, elvékonyodott hajszálak vastagabbak lesznek, valamint bizonyos esetekben besűríthető a terület.

A regeneratív terápiák nem váltják ki a hajátültetést, de rendkívüli sejtregeneráló képességeik miatt alkalmazásuk elengedhetetlen lesz a jövő hajátültetéseinél.

A már jól ismert PRP terápiát bizonyos műtéteinknél alapból beépítettük műtéti protokollunkba, mivel előnyei megkérdőjelezhetetlenek a műtétet követő gyógyulási szakasz lerövidülésében.

Klinikánk páciensei számára elérhetővé tette a legújabb kutatásokon alapuló Lipogems és Rigenera HBW regeneratív terápiákat, amik világújdonságnak és forradalminak számítanak a hajkezelések területén.

Érdekli a hajátültetés?

Fontolgatja a hajbeültetési eljárást, de bizonytalan? Nem tudja eldönteni, hogy melyik klinika, melyik eljárás a legjobb döntés? Jöjjön el hozzánk ingyenes, kötelezettségmentes konzultációra és tegye fel kérdéseit szakértő orvosainknak!HAC FUE2

A HAC FUE2 nem egy eszközt, vagy eljárást jelent, hanem egy általunk kifejlesztett eljárási protokollt, melyben mindig a páciens donor és befogadóterületéhez alkalmazkodva választjuk ki a FUE fúróeszközt, a fúróhegyet, ami 0.5-0.85 mm közötti méretet jelent, az implantereket, valamint a szükséges regeneratív terápiát.

ATP grafttárolás

Az Európában elsőként nálunk bevezetett eljárás során, a kiemelt graftok (hajtüszők) speciális, liopszómás ATP, azaz adenozin-trifoszfátot tartalmazó regeneráló folyadékban való tárolásának köszönhetően korábbi hajkinövést, valamint 10-15 százalékkal nagyobb arányú hajnövekedést érhetünk el, mint tárolófolyadék alkalmazása nélkül.

Természetes hatás

Pácienseink célja, hogy a végeredmény természetes hatású és megfelelő sűrűségű legyen. Ennek elérésében művészi igényességgel tervezzük meg a hajvonalat és a műtét során a lehető legoptimálisabb sűrűségben ültetjük be a hajszálakat. Olyan beavatkozásokat hajtunk végre, melyek a lehető legnagyobb sűrűséget és esztétikai értéket célozzák meg.

A Hair Aesthetic Clinic - HairHungary szakértelme

A HairHungary hajátültetés klinikai csapata a hajhullásra, hajkezelésre specializálódott szakemberekből, – számtalan képzés és műtét során összeszokott orvosokból és asszisztensekből – áll. Tekintettel arra, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, orvosaink valamennyien fiatalok, profik, és empatikusak. A pácienseinket a beavatkozást megelőző konzultációtól a műtéten keresztül a teljes gyógyulásig tartó 1 év alatt orvos kollégáink kísérik végig.

Garanciavállalás

A Hair Aesthetic Clinic – HairHungary a ma elérhető legmodernebb technológiákkal dolgozik, melyek eredményeként a kivétel helye teljesen begyógyul és a beavatkozás sikeréért garanciát tudunk vállalni. A hajszálakat graftonként, egy mikrosebészeti fúró segítségével vesszük ki és az előkészített felületre ültetjük be. Tapasztalataink szerint amennyiben a páciens a beültetést követően betartja a szabályokat, a beültetett hajszálak 97 százaléka kinő. Ezt követően pedig ugyanolyan tartós marad, mint a tarkón elhelyezkedő haj.

Szükséges hajszálmennyiség és árak

Az egyes klinikák által alkalmazott hajbeültetési árak két dologtól függnek: részben az alkalmazott technológiától, részben a beültetett haj mennyiségétől. Klinikánk a legmodernebb és ezért tartós és gyorsan regenerálódó eljárásokat alkalmazza a hajbeültetésre. Miután nem sablonmegoldásokat árulunk, hanem a hozzánk forduló páciens problémáira keressük meg a legmegfelelőbb terápiát, nem adhatunk meg pontos árat előzetes vizsgálat és konzultáció nélkül. A konzultáció során orvos kollégáink ingyenes, 45 perces konzultáció keretében adnak választ a páciensek kérdéseire, valamint berajzolják a lehetséges hajvonalát, így közösen tervezik meg a beavatkozás eredményét.

ELŐTTE-UTÁNA

Nem használunk Photoshopot,  vagy bármilyen más retusálószoftvert, szűrőt előtte-utána képeinkhez. A honlapunkon található képek retusálás nélkül kerülnek feltötésre. Kizárólag eredeti fotók!
A Hair-aEsthetic Clinic az a hely, ahol a fejlett hajbeültetési technikák párosulnak a gondos, páciensközpontú megközelítéssel, elősegítve a hosszútávú és természetes hatású végeredményt. Orvosaink szakmai felkészültsége, nemzetközi együttmüködéseink, valamint hajátültetésekkel, hajhullással kapcsolatos kutatásaink segítenek forradalmasítani a hajbeültetés világát.
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME