PRP TERÁPIA

A PRP (Platelet Rich Plasma), vagy más néven Drakula-terápia segíthet a kezdődő hajhullás leállításában, a haj elvékonyodásának visszafordításában, a folyamat lelassításában és újbóli hajszál vastagodás serkentésében, idegen anyagok felhasználása nélkül, a saját vérünk segítségével.

A Hair Aesthetic Clinic – HairHungary Klinikán a PRP terápiát önálló kezelésként, valamint a hajbeültetések kiegészítéseként is alkalmazzuk. Utóbbi esetben a beavatkozást megelőzően, vagy a műtét napján végezzük el a kezelést, a beültetett hajszálak kinövési arányának növelése és a sebgyógyulás gyorsításának érdekében.

MIT JELENT A PRP-KEZELÉS?

A HairHungary Klinikán olyan PRP terápiát alkalmazzuk, amely során a vérvételt követően a vérlemezkéket egy speciális gélt tartalmazó kémcsőben koncentráljuk, majd trombocitagazdag plazmát visszainjektáljuk a bőrbe. Önálló terápiaként javasolt egy hónapon belül 2 kezelést végezni, majd fél éves kontrollt tartani, amely során megítéljük a sikerességet és annak függvényében javaslunk további kezeléseket fél, vagy egy évente ismételve.

Hajbeültetés kiegészítő kezelése kapcsán a beültetés napján a beültetendő terület kezelése történik, majd az egy hónapos kontrollon egy újabb beavatkozás. Ekkor ha a beültetett részen kívül is van kopaszodó terület, úgy annak a kezelését is elvégezzük, és a fél éves kontrollon ennek a hatásosságát is ellenőrizzük.

PRP terápia

Önálló kezelésként

  • A meglevő elvékonyodott hajszálakat visszaerősíti, átmérőjük növekszik.
  • A zsírosodásra hajlamos fejbőr kevésbé zsírosodik, a korpásodás is mérséklődik a fejbőr revitalizálása révén.
  • Az első hónapban javasolt 2 terápia után 3 hónappal a hajszálak sötétedése tapasztalható és a területen a hajzat tapintása tömöttebbé válik.

Hajbeültetés során

  • Csökken a műtéti terület érzékenysége a beavatkozás alatt és a postoperatív időszakban.
  • Minimalizálja a műtét utáni kellemetlen tüneteket (pl. bőrpír, shock loss).
  • Gyorsabb a sebgyógyulási idő és a szöveti regeneráció, a pörkök hamarabb leesnek.
  • Hamarabb vállalható a megjelenés.
  • A beültetett hajhagymák gyorsabb regenerációjával hamarabb érhető el a végleges eredmény.

A PRP-terápia ára bruttó 95.000 Ft, mely tartalmazza az eljárással kapcsolatos összes költséget, így más rejtett költség nem merül fel.
PRP terápia

Patocska Olivér PRP kezelésünkön

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a Hair Aesthetic Clinic - HairHungary szakértőivel!