RIGENERA-HBW - Autológ mikrograft-szuszpenziós terápia

A RIGENERA-HBW a férfias típusú, androgén alopécia kezelésére kifejlesztett eljárás, ami kifejezetten a kezdeti szakaszban lévő kopaszodás kezelésére szolgál.
A Hair Aesthetic Clinic – HairHungary Klinikán a RIGENERA-HBW terápiát önálló kezelésként, valamint hajbeültetések kiegészítéseként is alkalmazzuk, utóbbi esetben a beavatkozás napján végezzük el a kezelést.
A progenitorok

Szervezetünkben található előd- (progenitorok), valamint az őssejtek a test javító mechanizmusaként szolgálnak. A progenitorokat nemcsak a folyamatosan megújuló szövetekben találjuk meg, mint például az epidermisz vagy a csontok, de még a bonyolultabb szövetekben is megtalálhatók, mint például az agyszövet és a szívszövet.

Miért fontos a progenitor sejtek egészségünkre?

Ha egy bőrszerű szövet megsérül vagy megbetegszik, a progenitor sejtek aktiválódnak és regenerálják a sérült szöveteket.

A progenitor sejtek jó állapotban tartanak és megakadályozzák az idő előtti öregedést.

A progenitor sejtek egyik fontos összetevőjét a sztromális vaszkuláris frakció (SVF) alkotja, amely a természetes regeneratív sejtek heterogén populációja.

Mikro-graftok és a sztromális vaszkuláris frakció (SVF)

A mikro-graftokon belül nagy mennyiségű sejt található a sztromális vaszkuláris frakcióból (SVF) származó sejtekből, vagyis az erek közvetlen közelében lévő sejtpopulációból.

Ez a populáció a regeneráció legfontosabb része, mert ha szövetekbe beültetik őket, két különböző folyamaton az angiogenezisen és a vasculogenezisen keresztül új érhálózatot képes létrehozni.

Ezek az új edények lehetővé teszik, hogy a vér hatékonyan érkezzen minden kezelt területre, így képes legyen újraaktiválni a jelen lévő vagy sérült elemeket.

A RIGENERA-HBW módszer olyan technikával rendelkezik, amely lehetővé teszi az orvos számára, hogy bármilyen szilárd szövetből kiindulva elkülönítse és koncentrálja az SVF-t, a természetes regeneráló komponenseket egyszerű, biztonságos és hatékony módon.

Önállóan is sikeresen kezelhető RIGENERA HBW eljárással.

Hajátültetéssel együtt javasolt a RIGENERA HBW alkalmazása.

RIGENERA HBW - ACTIVA

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a Hair Aesthetic Clinic - HairHungary szakértőivel!
RIGENERA HBW - ACTIVA
RIGENERA HBW - ACTIVA
A RIGENERA HBW eljárás ára bruttó 395.000 Ft, PRP-vel kombinálva bruttó 445.000 Ft, mely tartalmazza az eljárással kapcsolatos összes költséget, így más rejtett költség nem merül fel. A kezelést 1-3 évente javasolt megismételni.
RIGENERA HBW - ACTIVA

ELŐTTE-UTÁNA

REGENERA ACTIVA AUTOLOGOUS SKIN CELLS
REGENERA ACTIVA AUTOLOGOUS SKIN CELLS