SZAKÁLLBEÜLTETÉS

A hiányos arcszőrzet sem jelenthet akadályt! Szakállbeültetés segítségével bárki dús szakállt növeszthet!
A szakáll beültetés technikai felkészültséget, állóképességet és precíz tervezést igényel. A HairHungary Hajklinika csapata komoly rutinnal rendelkezik, így a beavatkozásokat akár 4-6 óra alatt is el tudjuk végezni, a páciens kényelmi igényeit is figyelembe véve, a lehető legjobb eredményt garantálva.

Szakállbeültetés során a hajbeültetésekhez is használt SafeSystem-FUE módszerrel, fájdalommentesen vesszük ki a megfelelő graftokat és ültetjük át a kívánt területre. Az apró, pénzérményi hiányok pótlását általában a nyaki részen található szőrszálakkal biztosítani tudjuk, teljes arcszőrzet felépítése, vagy az orcákon lévő nagyobb kiterjedésű hiányok pótlása a tarkó területéről kinyert hajszálakkal történik.

MENNYI HAJSZÁL SZÜKSÉGES A SZAKÁLLBEÜLTETÉSHEZ?

Kisebb hiányok pótlására akár már 200 graft is elegendő az áll alatti szakállból.

Pajesz korrekciójára is elegendő lehet oldalanként 200 graft, amennyiben ezt hajszálból végezzük, úgy 200-200 hajszál.

Orcánként két szimmetrikus, nagyobb terület beültetésére oldalanként 500-500 graftra van szükség. Ebben az esetben az áll alól kinyerhető mennyiségű szakáll szőrzet nem elegendő, így azokat hajszálakkal vegyítve ültetjük az orcák területére.

Teljes szakáll felépítésére nagyrészt hajból kerül sor, ez 2000-3000 hajszálat is jelenthet az orcák nagysága és a kívánt szakállvonal függvényében.

Szakállbeültetés