Szuper Levente újra a csúcson – Magyarország a 3. helyen végzett

Fotó: Mudra László

Mikor klinikánk megtudta a hírt, hogy Szuper Levente újra meghívót kapott a válogatottba, eszünkbe jutott hajátültetése utáni első mondata, miszerint újra tinédzsernek érzi magát. Sajnos Levente előrehaladott örökölt kopaszodásban szenvedett, azonban egy kétfordulós fájdalommentes műtét után ez már a múlté. Az interneten böngészve most számtalan friss fénykép bizonyítja átalakulását, mely valóban fiatalságot kölcsönzött a sportember számára.

Sokaknak akár megdöbbentő lehet, hogy egy hajátültetési beavatkozással milyen eredmény érhető el. A HairHungary klinika orvosai Európában egyedülállóan alkalmazzák az úgynevezett SafeSystem-FUE metódust, mely ma a világ legfejlettebb eljárása. Egy hajbeültetési műtét során mindössze az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítő lehet kellemetlen, azt követően viszont teljesen éber állapotban, szinte wellness körülmények között tölthetjük el a műtéti napot. Míg mi éppen táblagépen dolgozunk, olvasunk, vagy épp kedvenc filmünket nézzük, addig az orvosok gőzerővel dolgoznak azon, hogy régi hajkoronánkat teljesen természetes módon visszaállítsák.

Szuper Levente mellett nem véletlen, hogy a HairHungary klinika szolgáltatásait már több sportoló és sportszakember választotta, mint például Nyilasi Tibor, Lisztes Krisztián, vagy éppen a vízilabdázó Hosnyánszky Norbert.

HairHungary – a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top