Szuper Levente: “újra tinédzser lehetek”

Minden harmadik férfit érinti az androgén, azaz az örökölt kopaszodás. Sajnos ez alól Szuper Levente sem volt kivétel, pedig annak idején tejföl szőke dús hajkoronával riogatta hoki hálóőrként a csatárokat, még ha ez fejvédőjétől nem is látszott. Az idő vas foga és a genetika azonban nála is közbeszólt, haja elől és a fejtetőn erősen hullani kezdett. Ma az ilyen problémákra az egyetlen és garantált megoldás a hajátültetés, mivel az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki.

A klinikán alkalmazott úgynevezett SafeSystem-FUE eljárás az Egyesült Államokban került kifejlesztésre és egyre több kopaszodó férfinak adta már vissza fiatalkori önmagát. Levente műtéte során saját hajszálai kerültek átültetésre, így a donor részt a tarkótáji patkó alakú terület adta. Itt ugyanis a hajszálak ellenállnak a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója. Pontosan ezt a genetikai sajátosságot használták ki a klinika specialistái Levente hajátültetése során.

Szuper Levente hajbeültetése

Szuper Levente korábban és most

Szuper Levente a jégkorong mellett az exkluzív autóritkaságoknak is hódol, és mint kiderült a kabriókat szereti a legjobban. Műtétje után épp ezért érzéseit így kommentálta: „a férfiaknak igen sok közös vonásuk van. Ilyen például az autók szeretete és sajnos ilyen a kopaszodás is. Mire meg tudunk venni egy kabriót, addigra eltűnik az, aminek a fejünk tetején lobognia kellene. Jómagam is nagyon korán kopaszodni kezdtem, de a HairHungary klinikán most újra elkészítették régi frizurámat, ami már örökre meg is fog maradni!”

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Kövessen minket!