Tavaszi áreső a HairHungary Klinikán

A hajbeültetés már eddig is rengeteg páciensnek adta vissza azt a frizurát, melyről azt hitték, hogy örökre le kell mondaniuk. Az öröklött jellegű kopaszodás ugyanis visszafordíthatatlan, és ha késleltetjük is a terjedését, idővel csak egyetlen megoldás oldhatja meg a problémánkat, a hajátültetés. Ennek azonban egyértelműen olyan anyagi vonzatai vannak, melytől a legtöbben úgy érzik, nem tehetik meg, hogy ezt a megoldást válasszák.

Mivel egy precíz, kidolgozott technológiáról beszélünk, természetes, hogy a hajbeültetés ára nem alacsony, azonban, ha jobban belegondolunk, bizony akkor is megéri. Hiszen, ha valaki nincs megelégedve önmagával azok miatt a változások miatt, melyek ellen saját maga nem tud tenni szinte semmit, akkor bizony teljesen más látókörbe kerülhet a gondok orvoslása is. Egész életünket beárnyékolhatja ugyanis, ha rosszul érezzük magunkat attól, amit a tükörben látunk nap, mint nap.

A genetikai eredetű kopaszodás túl sok férfi életét keseríti meg már nagyon fiatal korban is, melynek az egyedüli végleges és biztos megoldása a hajátültetés. Emellett nagyon sok más oka is lehet a fokozatos hajveszteségnek, és egy részük szintén maradandó kopasz foltokat hagy maga után. Az eljárás segítségével azonban elfelejthetjük ezeket a térnyerő, hajatlan területeket. Azonban ez akármennyire is kézenfekvő megoldás, rengetegen bele sem gondolnak azért, mert féltik pénztárcájukat.

A HairHungary Klinika tavaszi ajánlata segítséget nyújt mindenki számára mivel hajszálszámtól függetlenül egységesen 0,6€/hajszál árban kerül a hajbeültetés. Ezen felül könnyítésként pedig továbbra is igényelhetünk hosszú lejáratú egészséghitelt, vagy dönthetünk a kamatmenetes részletfizetés mellett is. A végén mindenképpen egy emberbaráti, méltányos árat kapunk, melyet mindenki saját lehetőségei szerint használhat ki.

Ahhoz, hogy ebben a kedvezményben részesülhessünk, nem kell mást tennünk, mint legkésőbb május 31-ig a Klinika koordinátorainál konzultációs időpontot egyeztetnünk, majd hajátültetésünket szeptember 30-ig elvégeztetnünk. Ne szalassza el ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, és éljen a kínált opciókkal, hogy frizurája újra a régi lehessen!

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top