Törőcsik Dani is a HairHungary Klinika mellett döntött

A korábbi problémái nagy részét ugyan megoldotta az akkori Drakula-terápia, és az eredménnyel is teljesen elégedett volt, mégis akadt valami, ami továbbra is zavarta, méghozzá a megoldás előtt elveszített hajszálainak hiánya. A PRP kezelés segítségével hajhullásának mértéke minimálisra csökkent, valamint a hajzata is megerősödött, a korábbi károk maradandó nyomai azonban megmaradtak, és ez kezdte rendkívüli módon frusztrálni.

A ritkás frizura megoldására az Éjjel-nappal Budapest sztárja a hajbeültetés mellett döntött. Mivel a már kihullott hajszálakat visszahozni nem lehet, ez az egyetlen olyan segítség, mely biztos és végleges eredményt ad. A sorozatszínész pontosan ezt szerette volna, hogy megmaradt frizurája ne csak erős, hanem újra dús is lehessen.

Törőcsik Dani is a HairHungary Klinika mellett döntött

A HairHungary Klinikán már számos páciens – köztük nem egy híresség – kapta vissza régi, sűrű frizuráját, mely mindenképpen segít abban, hogy saját önképünk és megítélésünk ne sérüljön, hiszen nem mindenki tud együtt élni a kopaszodás egyre erősebb jeleivel és térhódításával.

Persze nagyon sokan csak a fontolgatásig jutnak el, és nem merik meghozni a döntést, ami teljesen normális, hiszen mégiscsak egy beavatkozásról van szó, melyre önként és dalolva kevesen vállalkoznak félelmek nélkül. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy egy-egy páciens saját történetén keresztül mindenki megismerkedhessen az eljárás menetével, a közben felmerülő, lehetséges érzelmekkel és a gyógyulás minden pontjával. A blogolás ezt teszi lehetővé, és segíti az olvasókat abban, hogy könnyebben tegyék meg az első lépést.

Törőcsik Dani is a HairHungary Klinika mellett döntött

Törőcsik Dani is pontosan ezért döntött amellett, hogy saját történetéről blogot fog vezetni. Ennek segítségével az ő szemszögéből követhetjük majd nyomon lépésről-lépésre a hajbeültetés minden állomását, kezdve az előzményektől egészen a végeredményig. A beavatkozás különböző szakaszairól készült bejegyzéseket hamarosan olvashatják Dani már készülő, saját hajbeültetési blogjában!

Kövessen minket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük