Törőcsik Dani is a HairHungary Klinika mellett döntött

A korábbi problémái nagy részét ugyan megoldotta az akkori Drakula-terápia, és az eredménnyel is teljesen elégedett volt, mégis akadt valami, ami továbbra is zavarta, méghozzá a megoldás előtt elveszített hajszálainak hiánya. A PRP kezelés segítségével hajhullásának mértéke minimálisra csökkent, valamint a hajzata is megerősödött, a korábbi károk maradandó nyomai azonban megmaradtak, és ez kezdte rendkívüli módon frusztrálni.

A ritkás frizura megoldására az Éjjel-nappal Budapest sztárja a hajbeültetés mellett döntött. Mivel a már kihullott hajszálakat visszahozni nem lehet, ez az egyetlen olyan segítség, mely biztos és végleges eredményt ad. A sorozatszínész pontosan ezt szerette volna, hogy megmaradt frizurája ne csak erős, hanem újra dús is lehessen.

A HairHungary Klinikán már számos páciens – köztük nem egy híresség – kapta vissza régi, sűrű frizuráját, mely mindenképpen segít abban, hogy saját önképünk és megítélésünk ne sérüljön, hiszen nem mindenki tud együtt élni a kopaszodás egyre erősebb jeleivel és térhódításával.

Persze nagyon sokan csak a fontolgatásig jutnak el, és nem merik meghozni a döntést, ami teljesen normális, hiszen mégiscsak egy beavatkozásról van szó, melyre önként és dalolva kevesen vállalkoznak félelmek nélkül. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy egy-egy páciens saját történetén keresztül mindenki megismerkedhessen az eljárás menetével, a közben felmerülő, lehetséges érzelmekkel és a gyógyulás minden pontjával. A blogolás ezt teszi lehetővé, és segíti az olvasókat abban, hogy könnyebben tegyék meg az első lépést.

Törőcsik Dani is pontosan ezért döntött amellett, hogy saját történetéről blogot fog vezetni. Ennek segítségével az ő szemszögéből követhetjük majd nyomon lépésről-lépésre a hajbeültetés minden állomását, kezdve az előzményektől egészen a végeredményig. A beavatkozás különböző szakaszairól készült bejegyzéseket hamarosan olvashatják Dani már készülő, saját hajbeültetési blogjában!

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top