TRIVELLINI MAMBA NANO LONG HAIR

Dr. Roberto Trivellini által megálmodott készülék egy forradalmi eszköz a FUE hajbeültetés területén, ami kombinálja az utóbbi évek technológiai és anyagfelhasználási áttöréseit. Kompakt, könnyű, azonban egy sor olyan funkcióval rendelkezik, ami eddig nem látott műtéti szabadságot nyújt. A MAMBA készülék egyenként szabályozható forgási funkciókkal, oszcillációval, mechanikus rezgéssel, vákuummal rendelkezik, amely egyedülálló és páratlan graft-kinyerési minőséget biztosít.

Miben más a Trivellini Mamba a Safe Systemnél?

Dr. James Harris által kifejlesztett Safe System, amit klinikánk elsőként alkalmazott Közép-Európában, arra volt hivatott, hogy felváltsa a manuális FUE eljárást. A Safe System egy biztonságos hajkinyerést segítő eszköz, ami 8-9 éve úttörőnek számított és a mai napig is előszeretettel alkalmaznak klinikák. Hátránya, hogy nem kalibrálható, valamint az, hogy viszonylag lassan lehet vele graftokat kinyerni.

Dr. Roberto Trivellini a Mamba fejlesztésekor figyelembe vette és kiküszöbölte az összes olyan tényezőt, ami a jelenlegi FUE, így a Safe System eszközök gyengesége is. 7-8 év folyamatos fejlesztés és tesztelés után sikerült megalkotnia a Mambát, ami páratlan kalibrálhatóságban, használatban és a kinyert graftokra nehezedő műtéti trauma csökkentésében.

A Mamba rendszerben minden egyes páciens egyedi adottságaihoz tudjuk igazítani az eszközt aprólékos részletességgel, így növelve a sebességet, a precizitást, valamint minimalizálva a műtéti traumát.

mamba
Safe-System
Mamba
Trivellini-Flared

Programozási lehetőség

Olyan szintű kalibrálhatósággal rendelkezik, amivel minden egyes páciensünk adottságaihoz igazítva a legoptimálisabb hajkinyerést, a lehető leggyorsabban tudjuk elvégezni, legyen az a fejbőrön, a szakáll területen, vagy a test bármely részén.

GRAFT számláló

A készülék minden egyes graft kivételét rögzíti, így biztos lehet abban, hogy a megfelelő számú hajmennyiség kerül kivételre. A számok nem hazudnak!

Smart React rendszer

A Mamba Smart React automata funkciója érzékeli a fúrót, ahogy az a fejbőrhöz ér és automatikusan elindítja a hajkinyerést pedál használata nélkül.

trivellini flared punch

A trombita szerű hajkinyerő fejnek köszönhetően minimálisra csökkenthető a műtét alatt átvágott, így nem használható graftok száma.

Vékonyabb falú fúróhegyek

A speciálisan kialakított fúróhegyek anyagvastagsága töredéke a Safe Systemhez használt fúrókénak, így a graftok eltávolítása után keletkező kör alakú bemetszések átmérője nagyjából 40%-kal kisebb, azonos fúróméretnél.

Hajbeültetés előtt-után

Kérjen visszahívást űrlapunk segítségével!

Scroll to Top