Varga Dániel több ezer hajszállal lett gazdagabb

A sportolónál ugyan nem beszélhetünk még kopaszodásról, hiszen igazából magas fokú hajhullás és kopasz területek egyáltalán nem jelentkeztek, azonban szerette volna, ha hajzata olyan dús és erős marad, mint ahogyan azt megszokta magán. A fejtetőn ugyan csak vékonyodni kezdtek a hajszálak, azonban a család férfi tagjait tekintve – akik bizony Danival ellentétben már most visszahúzódó hajvonallal rendelkeznek -, érthető, hogy miért akart belevágni a hajátültetési beavatkozásba, hiszen köztudott, hogy férfiaknál az egyik leggyakoribb az öröklött kopaszodás.

Emellett azt is megfigyelhetjük, hogy a sportolók világában bizony nagyon gyakori a hajzat gyérülése, mivel a hajhagymák működésére is ható tesztoszteron, mely a hajhullásban igencsak „bűnös”, szintén nagyon fontos szerepet játszik a koncentrációban és az energia-háztartásban, ami persze egy sportolónál létkérdés. Nem ritka tehát a kopaszság ezen a területen, így emiatt is érthető, hogy a vízilabdázó inkább meg akarta előzni ezt a kellemetlenséget.

Az eljárás során 5500 hajszál került átültetésre az amerikai hajbeültetési módszert alkalmazó HairHungary klinikán, melynek eredményeképpen a még amúgy sem ritka hajzat sokkal sűrűbb lesz, erősebb, és talán dúsabb, mint valaha. A vízilabdázó mindenképpen azt szerette volna, hogy ezzel a lépéssel úgymond megelőzze, kikerülje a kopaszodást, ami minden bizonnyal így is lesz. Ugyanis ha meg is indulna nála a kopaszodás folyamata, az átültetett hajszálakra nem fog hatni a fent említett tesztoszteron, így azok biztos és végleges megoldásként alkotnak majd hajkoronát.

A sportolónak tehát nem kell félnie ezentúl a kopaszodás rémétől, ugyanúgy, ahogy csapattársának Hosnyánszky Norbertnek sem, aki szintén a HairHungary Hajklinikát választotta.

[visszahivas_kerese_section cim=”” leiras=””]

Scroll to Top